Zwembad de Kloet is weer van start

De zomervakantie zit erop en het zwembad draait weer volledig rooster. De maand oktober begint meteen leuk met een aantal evenementen.
Naast zwemlessen, baantjes trekken en vrij zwemmen zijn er binnenkort de Zwemvierdaagse en Halloween Disco.
Zwem4daagse
Vier of zelfs vijf dagen baantjes zwemmen, dat is de zwemvierdaagse van 2 t/m 6 oktober 2023. Zodra je zwemdiploma A hebt kun je meedoen, of als je op les zit in de Kloet (en je zit in het laatste niveau). De jongsten zwemmen een kortere afstand om hun medaille te verdienen, de ouderen moeten iets vaker de baan heen en terug. “Met de vertrouwde zwemleerkrachten langs de kant om alles in goede banen te leiden, is het een jaarlijks terugkerend zwemfeest. Vrijdagmiddag is er een feestelijke afsluiting in de naast gelegen sporthal.”
Zwemmen is een feestje
Maurice Plasmeijer vertelt namens het team van zwemleerkrachten: “Het zwembad is voor vele bekend als dé plek om je zwemdiploma’s te halen, van het vrijzwemmen en de zwemvierdaagse. Eigenlijk is zwemmen altijd al een feestje, van baantjes trekken tot snorkelen, van wedstrijden tot gewoon ravotten.”
Herfstvakantie
Tijdens deze week (van 23 tot en met 29 oktober) kun je op meerdere tijden vrijzwemmen (op sommige zelfs voor €1,50 p.p.). Neem een kijkje op de Facebookpagina of website betreft de openingstijden tijdens deze vakantie week. Jij bent er toch ook bij?
Halloween Disco
Iets om nu al in je agenda te noteren: de Halloween Disco op 27 oktober 2023. Hierbij geldt vol = vol en aanmelden vooraf is dan ook nodig. Hou de Facebookpagina van het zwembad in de gaten, of de website, dan kun jij mee griezelen tijdens het zwemmen.
Zwemmen kan het hele jaar
Of je nu rustig baantjes wilt trekken of wilt springen van de hoge duikplank. Voor elke activiteit zijn er vaste momenten. Haal je zwem ABC en doe gezellig mee met de vele wateractiviteiten (voor jong en oud). Zwembad de Kloet biedt het allemaal aan.
Meer info
Zwembad de Kloet vind je aan de Raadhuislaan 8, 1613 KR, Grootebroek. Voor meer informatie kijkt u op de website https://www.stedebroec.nl/zwembad-de-kloet en de Facebookpagina. Ook kunt u een e-mail sturen aan zwembad@sed-wf.nl of bel met telefoonnummer 0228-51 28 53.