Zomerfeest bij Suks of Suks in Grootebroek

Op woensdag 19 juni a.s. organiseren Kinderkledingbank Stede Broec e.o., kledingwinkel Suks of Suks en Stecwf, hetjaarlijkse zomerfeest. Alle kinderen t/m 12 jaar, en hun ouders/verzorgers, uit Stede Broec, Enkhuizen/Andijk, Drechterland en Medemblik zijn van harte welkom.

Het feest is van 15.00 uur tot 17.00 uur op het schoolplein van de Praktijkschool, Annie M.G. Schmidtweg 1 in Grootebroek. (Parkeren op het schoolplein is niet mogelijk,  maar wel op de parkeerplaatsen in de straat)

Met een strippenkaart kunnen de kinderen meedoen aan 10 activiteiten. Verder is er een springkussen en een terras waar ouders/verzorgers koffie, thee en wat lekkers kunnen kopen voor € 0,50 per stuk. Een strippenkaart kost € 2,50 en een losse activiteit € 1,00.

Met een loterij zijn mooie prijzen te winnen zoals een gezinsuitje bij Happy Days, gezinsuitje naar de Halloween Fair en een diner voor 2 personen bij Rondom Vol. Lootjes kosten € 1 per stuk, 6 voor € 5.

De opbrengst van de strippenkaart gaat volledig naar Kinderkledingbank Stede Broec e.o..

*er worden tijdens het feest foto’s gemaakt, welke geplaatst zullen worden op de Facebook pagina van Suks of Suks en de Kinderkledingbank Stede Broec e.o.. Indien dit voor u ongewenst is, vernemen wij dat graag.

Voor informatie over het zomerfeest: info@kinderkledingbankstedebroec.nl