Zence 2.0

Zence 2.0: goed voor u én het milieu
Zence kappers is recent verbouwt en dat heeft geleid tot een mooi en gebalanceerd resultaat. Het heeft een heldere en frisse look. Belangrijk is ook dat alles nog veel duurzamer geworden is. Zo is Zence over gegaan op LED verlichting en gebruiken ze nauwelijks papier meer, alles gaat met de iPad. De producten die ze gebruiken voor uw haar zijn beter voor het milieu, zo draagt Zence een steentje bij.

Vriendelijk voor huid, haar en milieu
Bij Zence gebruiken ze producten die vriendelijk zijn voor het haar, de huid en het milieu. Dat is prettig voor de klant, want het haar wordt minder belast en daarbij zijn de resultaten beter als met de traditionele middelen. Er is dus eigenlijk geen reden meer om het niet op deze manier te doen. De juiste combinatie van een goed kapsel, verzorgt met de juiste producten en een goed advies voor thuis, maakt dat iedereen er goed verzorgd uit kan zien. Daarnaast belasten ze het milieu minder en dat is prettig voor mens en dier.

Verwen jezelf met Oolaboo
Het merk Oolaboo heeft een is een geavanceerde lijn die onder andere haarverbetering geeft. Daarbij is het belangrijk te kijken naar elk individueel persoon, want iedereen heeft ander haar. Bij Zence analyseren ze het haar en geven advies. Daarnaast kunnen ze daarbij een passend product aanbieden om de haarkwaliteit te verbeteren. Gezond haar is mooi haar en met de producten van Oolaboo kan je dit bereiken.

Eco friendly met Kevin Murphy
De producten van Kevin Murphy zijn heel creatief. Het wordt vaak ingezet om kapsels te vormen voor bijvoorbeeld fotoshoots en creatieve looks. Daarnaast is het ook een heel technische lijn die de look geeft die u zoekt. Met het advies van Zence, een passende coupe en met behulp van deze eco-friendly producten zit uw haar perfect.

Up to date
Regelmatig gaat het team van Zence voor cursussen en persoonlijke ontwikkeling op pad. “We willen onszelf blijven verbeteren en uitdagen. We kijken voortdurend naar de laatste technieken en trends. Daarnaast ontwikkelen, bedenken en presenteren we ook haarlijnen. Zo houden we onze kennis up-to-date,” zo vertelt Olga verder.

CurlSys: We knippen de krullen in je haar
Het klinkt wat gek maar bij Zence ‘knippen’ we de krullen in het haar. Het knippen van krullen vraagt om speciale technieken en studie. Zence kappers heeft er een lange ervaring mee. CurlSys is één van de specialismen van Zence. Je zal versteld staan wat de effecten van deze behandeling zijn.

Originele cadeau’s
Leuk cadeau nodig voor de feestdagen of een verjaardag? Bij Zence hebben we leuke, originele en mooie geschenken waar iedereen blij van zal worden. We pakken het mooi voor je in zodat je er goed mee voor de dag komt.

Maak een afspraak bij Zence
Je vindt Zence Kappers op de Nieuweweg 33 in Hoogkarspel. Voor een afspraak kan je gebruik maken van ons online systeem op de website én Facebook waarbij je direct op datum en tijd kan plannen. Maar je kan je ook bellen met 0228-564 184. Meer informatie? Kijk op de website www.zence.nl of via facebook.com/zence.kappers. Tot ziens bij Zence!