Zaterdag 23 Maart Rory Gallagher in Sarto Andijk

Zaterdag 23 maart komen Brute Force & Ignorance (is een Rory Gallagher Tribute band) en De Petoempers naar het Sarto theater in Andijk.
Petoempen staat voor 1 2 3 4 op en neer en weer terug. Dat lijkt makkelijk, maar dat lijkt de Italiaanse keuken ook. Maar het is niet makkelijk. Les is more is de kunst. De kunst van het weglaten. Het niet moeilijker maken dan het is, is voor veel bands (en mensen) al moeilijk genoeg. Status Quo waren grootmeesters in het weglaten maar wat ze speelden was loeistrak en niet meer dan nodig. Menig band heeft zich al verkeken in het “”even naspelen van Status Quo”” Als dat kleine beetje saus in de spaghetti niet precies goed is, is het niet te kauwen. Het gaat niet om de hoeveelheid het gaat om precies goed. En dat zijn de Petoempers. Kom maar kijken en luisteren in Sarto.
De biografie van Brute Force and Ignorance uit Duitsland zegt:
Rory Gallagher stierf veel te vroeg en liet een leegte na in de muziekwereld die niemand kan vullen. De Ierse blues-rock gitarist is terecht een voorbeeld voor vele ambitieuze muzikanten. Zo ook voor Brute Force and Ignorance, de Duitse tribute band die zich vernoemde naar een nummer van Rory. Marco Menzer op drums, Markus Kerkeling op zang en gitaar en Stefan Lukassen op bas spelen sinds januari 2007 samen. Markus was in verschillende formaties al eerder op de Nederlandse Tributes, de eerste keer in 1999 in Leeuwarden. En sindsdien duikt hij op bij de Internationale tributes in Ierland, Engeland, Frankrijk, Nederland en thuisbasis Duitsland. BF&I spelen vooral muziek uit de periode dat Rory met Taste speelde.
Zaterdag 23 Maart: Zaal open 20.00 : Entree € 10,- :Plaats Sarto Andijk