Zangkoor ‘In Between’ 25 jaar

De waarzegster kijkt in haar glazen bol: Wat is de toekomstmuziek van zangkoor In Between? Foto: Jolanda Groot.

Tijd voor een feestje…maar wat ziet de waarzegster in haar glazen bol? Wat zal de toekomst ons brengen? Wat voor koor zijn ze over 5, 10…..25 jaar? Zingen ze een ander repertoire, hoe is het lichamelijk met hen gesteld, bestaan ze überhaupt nog? Hierop weet alleen de waarzegster het antwoord.

In het verrassende jubileumconcert op zaterdag 14 mei zult u het zien en horen. Het concert begint om 20.00 uur in de St. Martinuskerk aan de Hoofdstraat in Bovenkarspel.

Jubileumconcert
Maanden lang zijn de enthousiaste koorleden bezig om de verschillende liederen te oefenen, die zij ten gehore zullen brengen tijdens het jubileumconcert. Dit gebeurt onder de bezielende leiding van dirigente Claudette Hendrickx. De pianist van In Between is Frank Kok en speciaal voor dit concert kunt u ook genieten van Fook, die het koor instrumentaal zal ondersteunen.

Kaarten bestellen
De toegangsprijs is €5,00 per persoon. De toegangskaartjes zijn via de leden van het koor te bestellen, of bij de ingang van de kerk op 14 mei te koop. Na afloop is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een drankje. Het gezellige koor ‘In Between’ bestaat uit 45 leden, ze zingen 4 stemmig en repeteren wekelijks. Maandelijks luisteren ze een viering in de St. Martinuskerk van Bovenkarspel op. Voor meer informatie: www.zangkoorinbetween.nl