Wij zijn team De Dreu

Team De Dreu staat ook in 2019 weer voor u klaar. Tekst/foto: OdB

 

Sinds een jaar zijn ze terug in Enkhuizen en het voelt alsof ze nooit zijn weggeweest. “Er is veel gebeurd het afgelopen jaar en we zitten vol energie om het jaar 2019 te starten.We hebben de zaak weer in beweging gekregen en bieden u een groot aanbod nieuwe- en gebruikte auto’s. Ook voor reparatie en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres,aldus team De Dreu.

De heren Jeroen Stegerman, Marcel Pijlman en Rob de Dreu vormen vanaf 1 december 2017 samen de directie van Autobedrijf De Dreu.  “Wij zijn Officieel Service Partner van Kia en Volvo Specialist voor heel de regio West-Friesland. Kom eens kijken in de mooie, ruime en goed gevulde showroom. We maken graag kennis met u!

Zeventig jaar ervaring

Jeroen, Marcel en Rob zijn samen goed voor zeventig jaar ervaring in de autobranche. Wij besloten om onze krachten te bundelen en dat is in uw voordeel,” vertellen zij. “Daarnaast hebben wij een geweldig team van 1e monteurs, drie APK-keurmeesters en technisch specialisten. Wij zijn een professioneel autobedrijf met een prettige werksfeer en dat merkt u als klant ook. Afgelopen jaar zijn we flink gegroeid en deze groei willen we graag voortzetten in de komende jaren. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht welk merk u rijdt!

Klant geen nummer

“Bij ons bent u nog echt onze klant en geen nummer! U treft steeds dezelfde vertrouwde gezichten. Wij beschikken over een gezellige koffiehoek, voor een heerlijke espresso of cappuccino. U kunt daar rustig even werken terwijl u op uw auto wacht. Tevens hebben wij leenfietsen  voor u klaar staan, of kunt u tegen een aantrekkelijk tarief een vervangende auto meekrijgen.”

Nieuw en occasion

“U kunt bij ons terecht voor uw nieuwe auto, uw gebruikte auto, lease- en private lease of een financieringsvorm. Wij bieden een snel wisselende voorraad van goede gebruikte auto’s.” De Dreu levert steeds vaker maatwerk. De ene klant is de andere niet en dus kunt u als klant kiezen wat u afneemt. Komt u voor de aanschaf van een auto? Dan kunt u kiezen voor het voordelige ‘zo meenemen’-tarief. Of u kunt kiezen voor de optie, om het onderhoud en extra garantie bij De Dreu uit te laten voeren. Maatwerk passend bij de klant is iets waar we erg graag mee bezig zijn en samen komen we altijd tot een mooie oplossing, zodat u lange tijd  plezier kunt hebben van uw aanschaf. Mochten we de juiste auto niet voor u hebben staan op dit moment? Dan gaan we graag voor u op zoek. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een groot netwerk en kunnen we vaak de perfecte auto voor u vinden.”  

Ons adres

Autobedrijf De Dreu BV vindt u aan De Trompet 6, 1601 MK, Enkhuizen, telefonisch te bereiken op nummer 0228 – 317760 en e-mail  info@autob