Wie lijdt er Schip-Breuk?

Niet de spelers van Toneelvereniging Broekerhaven … wie kent ze niet he! Maar ‘SCHIP-BREUK’ is wel de titel van onze nieuwe productie. De repetities zijn in volle gang om u -ons geliefde publiek- in maart 2024 weer te kunnen vermaken met een heerlijk avondje uit.

De groep is druk bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat de trouwe fans en vele nieuwe gezichten kunnen genieten van weer zo’n gezellig avondje vol hilarische momenten en de dubbelzinnige grapjes kunnen beleven. Grapjes die toch altijd weer leiden tot een paar flinke lachsalvo’s.

Toneel is leuk
Leuk om te genieten vanuit de zaal. Zeker ook is het spelen op de planken voor de toneelspelers erg leuk. Samen grappen bedenken, uitwerken en de reacties van een enthousiast publikek mogen ervaren. “ Dat is nou precies de reden waarom toneelspelen zo enorm leuk is. Daarom repeteren wij ons de blaren op de tong om jullie, ons geliefde publiek ook in maart 2024 weer te kunnen vermaken met een heerlijk avondje uit.”

Schip-Breuk
Het verhaal gaat over een jacht, dat op de klippen vaart. De opvarenden worden ternauwernood gered en spoelen aan op het strandje van een onbewoond eiland. “ Nogal wiedes hoor ik sommigen denken, de titel zegt het al. Maar is het wel zo onbewoond? Nou neem van mij aan (je weet wel de regisseuse) dat dat streepje in het midden van de titel er niet voor niets tussen staat. Dat streepje staat voor rare mensen, vreemde situaties, waar niet alles is wat het lijkt en wel heel bijzondere ontwikkelingen.”

Noteer de datum
Nieuwsgierig geworden? Zet daarom komende data alvast in jullie agenda, kalender of je mobieltje. Vrijdag1 maart en zaterdag 2 maart hopen wij jullie weer te mogen verwelkomen in Vereenigingsgebouw ‘ De Tuf’
Namens Marlies, Ruud, Els, Herman, Evelien, Peter en mijzelf zeggen wij tot ziens in maart.
Anneke van der Wal (regie)