WF is nieuw festival rijker: Grootebroek Gaat Los!

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september zal het gaan plaats vinden aan de Raadhuislaan op het veld waar de organisatie ook jaren lang het Forever Young Festival en daarna Kermis Grootebroek heeft georganiseerd.
Iets helemaal nieuws
Na de laatste editie van Kermis Grootebroek in september 2019 waren er al ideeën in het bestuur om iets helemaal nieuws te gaan organiseren. Door corona konden zij hun plannen niet voortzetten. Na deze periode hebben zij de plannen weer opgepakt, wisseling van bestuursleden gehad en buiten het bestuur mensen gevraagd hun te assisteren. “Dit alles heeft nu als resultaat, dat ze een prachtig nieuw groot festival gaan neerzetten!”
Het gaat echt gebeuren
Er zal in september een mega grote feesttent oprijzen aan de Raadhuislaan gevuld met een groot podium, barren voor de dorstige West-Fries en op het buiten terrein diverse eet kramen voor de innerlijke trek. In de hele tent ligt een houten vloer en ook zal er garderobe aanwezig zijn. Dus er hoeft niemand bang te zijn voor een spatje regen.
Grandioze line-up
Op de vrijdag zal vanaf 18:00 (veld open 17:30) het podium beklommen worden met artiesten uit West-Friesland die zeker bij veel lezers bekend zijn: Oôs Joôs, Dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem, Ironic Maiden, Searching Valentine en DJ Jesper draait deze avond heerlijke plaatjes tussen de acts door.
De zaterdag begint om 15:00 uur en het podium zal deze dag gevuld worden met bekende Nederlandse acts! 3J’S met live band, Wolter Kroes, Van Dik Hout, Mooi Wark en Ronnie Ruysdael. Ouwe Jongens krentebrood en coverband The Checkerboard (met lekkere nederpop) gaan het publiek opwarmen. DJ Cees Weel zal deze dag de boel op gang houden met de lekkerste nummertjes tussen de acts door. Beide dagen zijn voor jong (16+) en oud en de organisatie is dan ook trots op het programma en willen er dan ook een jaarlijks terugkerend festival van maken.
De kaartverkoop gaat hard
Kom met je vrienden, collega’s, buren of familie, want dit festival heeft voor iedereen wat. De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij! Tickets via www.grootebroekgaatlos.nl en pak meteen die munten deal met 10% korting. Zorg dat jij erbij bent om dit mooie festival samen mee te maken! Kom op tijd zodat je vol kan genieten van alle artiesten en de gezelligheid.
Help ons als vrijwilliger of sponsor
Als stichting draait de organisatie volledig op vrijwilligers en doet er alles aan om een top weekend van te maken. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger te helpen of sponsor te worden? Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op onze website www.grootebroekgaatlos.nl. Zorg dat jij erbij bent om dit mooie festival samen mee te maken!
Bestuursleden gezocht
De organisatie is ook nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Zie jij je als bestuurslid ook volgend jaar de 2e editie van Grootebroek Gaat Los mee organiseren? Voor meer informatie, mail naar info@grootebroekgaatlos.nl.