Welkom terug bij Bakker Klimaat

Bakker Klimaat heeft de oplossing voor het meest comfortabele binnenklimaat, bij u thuis of op het werk.

Bakker Klimaat richt zich op het optimaliseren van uw binnenklimaat, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Bakker Klimaat heeft ruim 25 goed opgeleide medewerkers in dienst. Goed opgeleid personeel is voor ons van groot belang door de snel veranderende wereld, producten en diensten. We zijn trots op ons team,” vertelt Dave Bakker.

Bakker Klimaat is gespecialiseerd in duurzame energie. Nieuw- of verbouw, woning of bedrijf, van enkele zonnepanelen tot complete warmtepomp installaties: zij helpen u aan de beste toepassing.Een aangenaam, gezond binnenklimaat met energiezuinige installaties is belangrijk. Met airconditioning en ventilatie, de juiste verwarming van de ruimte zorgen wij in elke situatie voor de juiste installatie, die doen wat u van ze verwacht.

Voor bedrijf en particulier

“Onze opdrachtgevers zijn vaak woningbouw coöperaties, bedrijven, winkels, bouw- en vastgoedbedrijven.  We zijn goed in de grote, complexe vraagstukken waar deze bedrijven om vragen. De particuliere opdrachtgever adviseren we ook graag, omdat een goed leefklimaat thuis erg belangrijk is voor het algemeen welbevinden. Iedereen in Noord Holland wil er toch graag warmpjes bij zitten?”

Duurzaam en ontzorgen

Wij willen samen met de klant zoeken naar de beste oplossing voor elke situatie. Dat begint bij het bij het inventariseren van de wensen van de klant wat leidt tot het juiste advies, de juiste installatie en het aanbieden van het onderhoud dat daarbij past. Wij zijn altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van verwarmen, koelen of ventileren. De kwaliteit van uw comfort staat daarbij voorop. We verliezen echter de kosten en de milieuaspecten niet uit het oog. U kunt bij ons terecht van A tot Z, vanaf de eerste informatie tot aan de aanschaf/plaatsing en het onderhoud. We beschikken ook over een eigen service- en onderhoudsdienst welke 24/7 uur voor u ter beschikking staat bij problemen.

Er warmpjes bijzitten

Warmte zorgt voor comfort, zowel thuis als op kantoor. Elke situatie is uniek en ook de gebruikers verschillen. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden optimale verwarming. Laat uw technische installaties langdurig, betrouwbaar én kostenbesparend werken! Deskundig onderhoud en beheer verlaagt het energieverbruik én verlengt de levensduur van uw installaties. Zo geniet u volop van een prettig binnenklimaat en bespaart u tegelijkertijd op de kosten.

Samenwerking onderling

Bakker Klimaat is een op zichzelf staand bedrijf. Maar wij werken prettig samen met vele partners. Samenwerken met goed opgeleide mensen, partners en fabrikanten vinden wij prettig. We werken onder andere samen met Feenstra en van Goor te Wormer en de Energiewacht groep. “We hebben bewust gekozen om nauw samen te werken met een aantal merken. Dat maakt dat we alle ins- en outs van deze apparaten kennen en veel materialen voor deze installaties direct op voorraad hebben. Dat maakt dat wij snel en adequaat onze klanten kunnen helpen.”

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een deskundige installateur die staat voor aandacht en maatwerk? Bel vrijblijvend voor meer informatie. U wordt er wijzer van en dat helpt u bij het maken van de juiste keuzes. U kunt ons bereiken: Bakker Klimaat, Zaadmarkt 11, 1681 PD Zwaagdijk-Oost, Telefoon: 0228 712088 of email: info@bakkerklimaat.nl of kijk op de website www.bakkerklimaat.nl