Welkom bij Pearle

Bedrijfsleider Arne vindt alle facetten van het werk leuk. “Een klant kunnen helpen van begin tot eind, dus vanaf de oogmeting en het uitzoeken van het montuur tot het juiste glasadvies. Daarna het maken van de bril en het afleveren van de bril zodat er weer een blije klant naar buiten stapt!” Arne werkt al 23 jaar voor Pearle, waarvan 13 jaar als opticien.

Het team

Arne staat er niet alleen voor. “Gelukkig niet! Behalve dat ik het hier heel gezellig heb met de collega’s, kennen we elkaars specialiteiten en kunnen we van elkaar op aan. We zijn een hecht team en zetten gezamenlijk onze kennis in voor uw ogen.” Arne vertelt kort over de andere teamspelers. “Romy werkt al 9 jaar bij Pearle en als contactlensspecialist/opticien heeft zij veel verstand van alle soorten contactlenzen: van nachtlenzen, harde contactlenzen, maand-dag-contactlenzen. Verkoper en adviseur Christine is al 5 jaar bij Pearle. Haar deskundigheid ligt bij monturen en glazen en graag adviseert zij u bij uw keuze. Christine Is verantwoordelijk voor de inkoop van de (nieuwste) monturen en houdt de collecties in de gaten en frist deze regelmatig op. Stephan is bezig met zijn opleiding tot opticien en zal in maart 2023 afgestudeerd zijn. Ook hij is inmiddels al meer dan drie jaar bij Pearle werkzaam.”

Optometrie

Daarnaast zijn er bij Pearle Opticiens Hoorn twee optometristen werkzaam, die bij verdere klachten op korte termijn verder kunnen kijken. Denk hierbij aan prismametingen, droge ogen behandeling, staar, glaucome, maculadegeneratie en diabetes screening.

Samen voor u

Alle teamleden zijn vakkundig en adviseren klanten bij het uitzoeken van de bril en glazen. Ook reparaties van brillen zijn bij alle vier in goede handen. “Daarnaast hebben we dus ook allemaal iets waar we extra deskundig in zijn en wij zullen die kennis altijd ten behoeve van u inzetten. Zodat uw ogen het beste zicht hebben en u tevreden de deur uitloopt.”

Pearle Opticiens Hoogkarspel vindt in winkelcentrum Reigerspassage, Raadhuisplein 6, 1616 AV Hoogkarspel. Telefonisch bereikbaar via 0228-564971. Geopend maandag van 11:00 – 18:00, dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 – 18:00. Zaterdag van 09:30 – 17:00.