We mogen weer handballen bij DTS’48!

Foto: Fred Homan Anne Aker – bestuurslid Vrijwilligers Tanja Doodeman – secretaris Dennis Kuipers – bestuurslid Financiën Rober Heilig – voorzitter

Het is juni en buiten lijkt het al hoogzomer! Wat een verschil met enkele weken geleden. Zo groot als de omslag in het weer is, zo groot is ook het verschil voor ons als handbalvereniging.
Midden in de lockdown mochten we voorzichtig beginnen met buiten trainen. Inmiddels trainen alle teams en we hebben al onderlinge wedstrijden mogen spelen. Aanstaand weekend staan er zelfs weer echte wedstrijden op het programma. Er is toch niets mooier dan lekker trainen en toewerken naar de wedstrijden. Een doel voor ogen hebben en dat samen gericht nastreven: dat is handbal.
Nieuw seizoen voorbereiden
De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn in volle gang! Er moeten nieuwe teams gevormd worden, de Technische Commissie is hier heel druk mee bezig. Een passend trainingsschema hoort daarbij. Ook wedstrijdprogramma’s voor het volgende zaal- en veldseizoen druppelen binnen en verdienen onze aandacht.
Sponsoren
Er zijn prachtig nieuwe reserveshirts gemaakt, met dank aan de firma Teckru uit Enkhuizen. Dus ook in reserveshirts kunnen we als club weer prima voor de dag komen! Verder hebben we iedere maand een leuke actie met mooie kortingen op onze clubkleding bij Duijn Teamsport. Hou onze Social Media in de gaten voor die aanbiedingen!
Jubileum
We kijken ook al stiekem vooruit naar 2023, dan vieren we namelijk ons 75 jarig jubileum als vereniging! Een jubileumcommissie wordt opgezet en er loopt al een actie om zoveel mogelijk beeldmateriaal, verslagen en/ of anekdotes te verzamelen. We willen nog veel meer materiaal ontvangen, dus pak dat plakboek of fotoalbum er nog eens bij en mail die foto’s en verhalen door naar sponsors@dts48.nl. Inleveren kan ook op De Keulen 10 in Hoogkarspel en de Doctor Nuijensstraat 31 in Westwoud.
Vacature bestuur
Ons bestuur is ook weer enigszins op peil. Met Anne Aker (bestuurslid Vrijwilligers) en Dennis Kuipers (Financiën) hebben we in één klap een hoop bestuurlijke- en handbal ervaring erbij. We zoeken nog een vijfde bestuurslid die zich met name bezig gaat houden met de evenementen van de club. Echt een leuke functie voor een creatieve geest met een positieve instelling. Lijkt het je wat? Stuur een email naar secretaris@dts48.nl.

Welkom bij DTS’48
Met een nieuw wedstrijdsecretariaat, een nieuwe ledenadministrateur, twee nieuwe scheidsrechter coördinatoren en nieuwe aanwas voor de Technische Commissie, is er ook weer vers bloed in andere geledingen van de vereniging. Fantastisch om die doorstroming te zien. De vertrekkende mensen gaan we zeker nog in het zonnetje zetten en voor de nieuwe krachten: welkom bij DTS’48!