Wat missen we de wedstrijden!

Dat alles dit seizoen anders is, dat is bekend. Buitentraining, zon, regen en wind, dat zijn we niet gewend als zaalvolleyballers. Toch zijn we erg blij, dat we weer kunnen trainen. Elk jaar houden wij gesprekken met onze jeugd, dit jaar hebben we besloten om een enquête rond te sturen. Hier kwam uit naar voren, dat vooral de wedstrijden worden gemist.

“Waar er kansen liggen, moet je ze pakken. Het luisteren naar je leden is zo belangrijk in deze fase. We waren heel blij dat we weer terecht konden bij v.v. Zouaven”, vertelt Rianne.

Onderlinge strijd
“Op zaterdag 8 mei 2021 hebben we een onderling toernooi georganiseerd op het veld bij v.v. Zouaven voor onze CMV- jeugd. Het was wel even spannend of dit door kon gaan, want op een nat grasveld spelen is voor ons geen optie. De weergoden waren ons goed gezind, de kinderen genoten, waren fanatiek en de trainers zagen vele blije gezichten. Niet alleen de kinderen missen de wedstrijden, ook de trainers en coaches doen dat.” Mariët vertelt verder: “Dit is toch waar je het allemaal voor doet. We leren ze het spelletje en dan wil je natuurlijk graag zien, dat wat ze leren ook in praktijk kunnen brengen.” Mariët en Rianne begeleiden samen met een flinke groep trainers al jaren de CMV-jeugd en doen dit met plezier en passie.

Kennismakingslessen
Helaas was er dit jaar geen schoolvolleybaltoernooi, maar om de kinderen toch kennis te laten maken met volleybal organiseert Simokos in de maand mei en juni kennismakingstrainingen voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Deze trainingen zijn op woensdagmiddag op het voetbalveld bij v.v. Zouaven.

Juist ook voor jongens
Volleybal is ook geschikt voor jongens. Een speciale oproep voor jongens tussen 9 en 12 jaar, meld je aan! Kom het eens proberen! Voor jullie leeftijdsgroep is er een training van 17.00 tot 18.00 uur.

Aanmelden vooraf
In verband met de corona maatregelen willen wij iedere deelnemer vragen om zich vooraf aan te melden via cmv@simokos.nl. Na aanmelding ontvangt u de informatie over de tijden. Deze kennismakinglessen zijn kosteloos.

Simokos in de Streek
Volleybalvereniging Simokos ga je aankomende tijd steeds vaker zien. Zo zijn ze bezig met een uitwisseling met de aanwezige clubs op het sportpark. Ook komen ze bij scholen op sportdagen, waar je dus meteen een kleine impressie krijgt van het onwijs leuke spel volleybal. Natuurlijk komen ze weer langs bij de diverse scholen om clinics te geven (zodra dit weer veilig