Vrienden van ’t Keetje droomt van komst duofiets

Foto: aangeleverd

Stichting Vrienden van ’t Keetje maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds. Dit geld zouden zij willen gebruiken om een duofiets aan te schaffen. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project.
Vrienden van ’t Keetje wil die droom waarmaken, met de bijdrage van de ANWB. “Wie zijn stem uitbrengt op het Keetje, helpt ons letterlijk op weg!” De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.
Duurzame mobiliteit
Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.
De omgeving verkennen
Stichting vrienden van ’t Keetje helpt voorzien in middelen om activiteiten vanuit zorgboerderij ’t Keetje te ondersteunen, om de plezier beleving en het welzijn te verhogen. Zorgboerderij ’t Keetje koppelt zorg voor mensen met een beperking aan aandacht voor streekproducten. “Veel mensen vinden hier een prettige plek om uit te rusten, terwijl de groep cliënten er een zinvolle dagbesteding door krijgt. We willen er geregeld met de cliënten op uit, de frisse lucht in. Daarvoor ontbreekt nu nog een belangrijk middel: een duofiets. Samen er op uit, genieten van de omgeving en de mensen die je tegen komt. Nu komen er bezoekers naar ’t Keetje, maar hoe leuk zal het zijn als de deelnemers van de zorgboerderij ook de omgeving in kunnen met een duofiets!”
Mogen wij uw stem?
Op de stemsite anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop van 26 oktober tot 24 november gestemd kan worden. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle 12 de winnaars.