Voorstel nr. 3 kieslijst Onafhankelijke Partij

 

Mijn naam is Peter ten Hove. Ik ben gehuwd met Fiona en woon samen met haar en mijn kinderen Jasper en Mathijs alweer 15 jaar in Stede Broec. Hiervoor woonde ik in Zwolle, Den Haag (waar ik nog werk) en Leiden.

Verhuizen naar de Streek voelde voor ons heel vertrouwd. We vielen voor de goede bereikbaarheid, de kleinschaligheid, de fantastische (sport) voorzieningen, de mooie ligging aan het Markermeer en tenslotte de nabijheid van het mooie Enkhuizen. Zelf mag ik graag in de omgeving hardlopen en in de zomermaanden meezeilen bij de watersportvereniging Broekerhaven.

Afgelopen najaar heb ik mij aangesloten bij de Onafhankelijke Partij. Ik draag namelijk graag mijn steentje bij aan een prettige woonomgeving. De Onafhankelijke Partij bleek mij het best te passen. De verscheidenheid van meningen binnen een echt lokale partij maken dat de kracht van het argument bij ons nog belangrijker is. Daarbij gaat het ons echt om lokale thema’s. De partij is dan ook no nonsense, zoals ik de Strekers heb leren kennen. Er wordt positief in het leven gestaan en er wordt gedacht in mogelijkheden. Dat spreekt mij aan.

Tenslotte heeft de Onafhankelijke Partij een scherp oog voor de menselijke maat. Wij willen luisteren naar u en de betrokkenheid van de inwoners bij de politiek vergroten. Waar de samenleving en partijen steeds meer vastzitten in hun eigen gelijk, kiezen wij voor samenwerking, overbruggen van verschillen en daadkracht. Voor ons staat het welzijn van bewoners, het omkijken naar elkaar en de duurzame ontwikkeling van Stede Broec voorop.

Ik kijk er naar uit voor u actief te kunnen worden in de gemeenteraad.