Voorstel Nr. 2 kieslijst Gemeentebelangen Drechterland

Hallo, Ik ben Idso Brouwer. Ik ben 61 jaar, en ik ben getrouwd en we heb twee kinderen. Sinds 1997 woon ik in de mooie gemeente Drechterland.
Ik sta voor het eerst voor Gemeentebelangen Drechterland op de tweede plaats op de kieslijst en hoop hiermee in maart in de gemeenteraad te komen voor Gemeentebelangen Drechterland.
Ik ben werkzaam in de ICT en heb ruime ervaring op bestuurlijk niveau bij grote ICT bedrijven. Momenteel ben ik zelfstandig en houd mij bezig met advies en project management. In mijn vrije tijd doe ik vrijwillig ICT werk op een basisschool en ben ik voorzitter van een tennisvereniging. De afgelopen 4 jaar heb ik mij als fractievertegenwoordiger kunnen voorbereiden op het raadslidmaatschap en ik hoop dat ik deze ervaring en mijn kennis van het bedrijfsleven kan gebruiken in het voordeel van onze mooie gemeente.
Ik heb voor Gemeentebelangen Drechterland gekozen om dat het een lokale partij is die niet gebonden is aan een landelijke partij en dus puur voor de inwoners van gemeente Drechterland van betekenis kan zijn.
De hoofdpunten uit ons programma kunnen samengevat worden met de volgende woorden: Beschermen, verbinden, behouden en beveiligen.
Ik hoop dat u op 21 maart op ons gaat stemmen zodat wij ons voor u kunnen inzetten. Gemeentebelangen Drechterland, zichtbaar in uw gemeente.