Voordelig in het nieuw bij Ba-Sta Hoogkarspel

Op 13 december 2022 start Sabine Stap de opruiming in de winkel. Ba-Sta biedt een korting van 10-30%. Wie zich dus nog even in het nieuw wil steken, is nu extra voordelig uit. Shop voordelig voor de feestdagen of voor de rest van het jaar.
Boetiek Ba-Sta hangt vol warme truien, leuke blouses, mooie jasjes en bijpassende broeken en rokken. Koop een set of combineer zelf een unieke kledingset. Iedereen wil er toch leuk uitzien!
Korting
Voor de winkel is het belangrijk dat er steeds weer nieuwe items in de schappen hangen. “Zo blijft het leuk om even binnen te lopen en je te laten verrassen door nieuwe stoffen of kleuren. Met korting nog even iets leuks aanschaffen, er voordelig op uw voordeligst uitzien!” Uitgezonderd de basis- en nieuwe collectie en accessoires. In de winkel ziet u duidelijk aangegeven wat wel en niet onder de aanbiedingen valt.
Accessoires
Ook heeft Boetiek Ba-Sta een leuke collectie met accessoires. “We hebben riemen, sieraden, sjaals, tassen en mooie panty’s van o.a. de prachtige merken Bonnie Doon en Kunert. Vooral met de feestdagen kiezen veel dames voor een panty met een leuke fantasieprint, er is nog volop keus. Accessoires maken een outfit helemaal af en zo weet u zeker dat alles bij elkaar past. ”
Advies en service
Samen met verkoopster Helma staat eigenaresse Sabine voor u klaar met eerlijk advies. ”Ik zit hier inmiddels al 18 jaar en doe het werk nog steeds met plezier. Graag zie ik klanten terug komen, dat kan alleen als je eerlijk bent. Iedereen is anders, elk lijf is anders. Een kleur of model dat bij de ene persoon geweldig staat kan weinig extra’s doen voor een ander. Ons advies is eerlijk en gratis.” Sabine vult aan: “Service staat bij ons hoog in het vaandel. Een kledingstuk vermaken, iets inkorten of verlengen hoort er voor ons gewoon bij.”
Reigerspassage
Overdekt winkelen in een ruim opgezet en overzichtelijk winkelcentrum met volop gratis parkeermogelijkheden. “Hier is regelmatig wat leuks te doen. Vele leuke winkeltjes en volop gezelligheid. Dus voor leuke damesmode in maat 36 tot 48 kunt u juist goed terecht in Hoogkarspel. Bij Boetiek Ba-Sta bent u van harte welkom.”
Bezoek Ba-Sta
Bezoek Boetiek Ba-sta in winkelcentrum Reigerspassage, Raadhuisplein 29, 1616 AV Hoogkarspel. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09:30 – 17:30 uur en zaterdag van 09:30 – 17:00 uur. Zondag & maandag gesloten. Bij vragen kunt u ook even mailen naar ba-sta@hetnet.nl of bellen met telefoon: