Voorbereidingen Winterfair 2022 (in volle gang)

“Als we een Elfstedentocht in Lutjebroek kunnen houden bij 30 graden Celsius, dan voelt het ook helemaal niet gek om vanaf begin oktober al met Sint en kerstballen bezig te zijn,” begint Joyce Hof-Wagemaker enthousiast haar verhaal. “Al meer dan tien jaar organiseren we een supergezellige Winterfair in café De Paus. We zien u dit jaar graag op zondagmiddag 20 november van 12.00 uur tot 17.00 uur.”
Tijdens de Winterfair 2022 kunt u allerlei leuke ideeën opdoen voor de komende feestdagen. Warm en droog kunt u in de zalen van de Paus genieten van de gezelligheid en de winterse sfeer, rondkijken en ideeën opdoen voor cadeautjes, decoraties en hapjes. Natuurlijk kunt u producten en cadeauartikelen meteen aanschaffen. Onder het genot van een lekkere kop koffie of een borrel kunt u ook even bijpraten. Drankjes zijn verkrijgbaar op het binnen-terras.
Van alle markten thuis
“Dit jaar staan weer ruim 30 kramen voor u klaar. Geniet van diverse lekkernijen, van handgemaakte chocolade, banket, cupcakes tot spekken & chocozoenen. Er is keus voldoende als u op zoek bent naar home-decoraties, kant en klaar of om zelf te maken. Denk hierbij aan leuke tekstbordjes, Jaffra, kussens en schorten. De Winterfair is ook de plek voor o.a. sieraden en haarspeldjes, Ha-Ra producten en Scentsy geuren.
Vertrouwde gezichten
“Vertrouwde gezichten en nieuwe deelnemers hebben inmiddels een plekje op Winterfair gereserveerd. Uiteraard gaan we hier niet alles verklappen, maar ik kan wel een ‘tipje van de sluier’ oplichten, ” vertelt Joyce. “Vertrouwde gezichten zijn bijvoorbeeld Cees en Wilma van ’t Bakkershuys en de Hortensia. U kunt hier terecht voor o.a. Lutjekoekjes, maar dit is ook hét adres in de wijde omstreken voor de mooiste kerstdecoraties en kerststukken. Niet te missen is het vertrouwde gezicht van Mark Waterman namens EHBO Stede Broec. “Goede voornemens? Volg een EHBOcursus! Wij informeren u graag over het nut en de mogelijkheden van het volgen van een EHBO cursus of onze dienstverlening bij evenementen. Uiteraard zijn we er deze dag ook om hulp te verlenen mocht er ergens iets mis gaan, maar we hopen niet in actie te hoeven komen.”
Nog meer lekkers
Nog een bekende is chocolatier Paul Wagemaker van Chocolate Planet. Chocolade is zijn passie. Bij Paul koopt u letters en bonbons en de zeer populaire Cookie Caramel Rotsjes. “Natuurlijk breng ik allerlei –zelf gemaakt- lekkers mee naar de Winterfair, zoals de nieuwe adventskalender. Voor echte bonbon liefhebbers een heerlijke manier om af te tellen tot aan de kerstdagen.” Het water loopt ons nu al in de mond! Misschien toch die chocolade workshop maar eens boeken, dat is trouwens ook een leuk cadeau om onder de boom te leggen.
Mooi en nieuw
Op de Winterfair vindt u ook een kraam met Powertex beelden en schilderijen. Powertex is een verharder. Je kunt er absorberende materialen mee verharden: textiel, papier, karton of glasvezelmat. Door Powertex te combineren met Stone Art poeder geeft het een zelf hardende boetseerpasta. Powertex biedt daardoor volop mogelijkheden. Ina Broersen kan u er alles over vertellen. Linda Koning vindt u met haar te personaliseren producten achter de kraam van totkraals.nl. Hier vindt u houten speelgoed, tandendoosjes, glazen kerstballen en nog veel meer. “Wat het uniek maakt, is dat alles door ons gepersonaliseerd kan worden. In de drukte van de Winterfair lukt dit niet ter plekke, u kunt uw bestelling wel meteen plaatsen.” Karin Bongers houdt van vrolijke feestjes. Niet voor niets vindt u haar dan ook op vrolijkefeestjes.nl. Karin verzorgt o.a. traktatiepakketten in vele thema’s. Een leuk winters thema is bijvoorbeeld IJsberen, wie nieuwsgierig is geworden moet gewoon even langskomen. “Zelf ben ik er ook met ‘Enjoy Jewels’. Bij mij kunt u terecht voor sieraden verkoop en smederij. Dagelijks ontwerp ik diverse sieraden o.a. herinneringssieraden. Kom kijken hoe dit in zijn werk gaat en bekijk voorbeelden,” besluit Joyce. Maak een afspraak om samen met Joyce de mogelijkheden te bespreken
Tradities
Ooit begon de Winterfair in een schuur en al flink wat jaren geleden werd er verhuisd naar de Paus. Een hele verbetering, meer ruimte, meer mogelijkheden en ook de caterings mogelijkheden werden hiermee verbetert. De Paus werd de afgelopen periode flink verbouwd en tijdens de Winterfair bent u van harte welkom in de nieuwe stek, op de vertrouwde plek!”
Alles voor de feestdagen
Kortom: alles voor een sfeervolle winterperiode, feestelijke Sinterklaasperiode en tevens de leukste Kerstcadeautjes vindt u op de Winterfair 2022 in Lutjebroek. We hopen u te mogen begroeten op 20 november