Voorbereidingen Kermiskrant Lutjebroek

Dé Kermiskrant Hoogkarspel 2023 ligt vandaag weer op de mat. We wensen jullie allen veel leesplezier. Wij zijn inmiddels alweer volop aan de slag met de voorbereidingen voor de kermiskrant Lutjebroek!

We vullen de krant met verhalen over hoe kermis van oudsher gevierd werd en hoe we het dit jaar gaan te vieren. Heb jij een goed verhaal te vertellen, mail of bel ons. Nu hebben we nog een plekje voor jullie vrij!

Jouw verhaal
Met ruimte voor oude bekenden en nieuwelingen, over tradities en nieuw ontstane ideeën. Hoewel we ons uiterste best doen kan het zijn dat een foto toch al eens eerder is geplaatst of dat mensen op de foto inmiddels zijn overleden. Excuses hiervoor.

Herinneringen: leg ze vast
Herinneringen maak je samen. Leg ze vast! Maak mooie selfies en zet elkaar op de kiek. Zelf een mooie foto gemaakt die wij mogen gebruiken, stuur hem (liefst voorzien van de namen) in een zo groot mogelijk formaat naar de redactie op info@streker.nl o.v.v Kermis Lutjebroek 2023. Doe dit zo snel mogelijk na de kermis, want in september staan de eerste foto’s er alweer in!
Veel plezier
Vele regionale bedrijven dragen de kermis een warm hart toe en ook de redactie van de Streker wenst iedereen een hele fijne en gezonde kermis en daarbij veel leesplezier! We mogen weer en samen kunnen we er een geweldig feest van maken! Nu in Hoogkarspel, dan in Venhuizen en daarna in lutjebroek. We krijgen er geen genoeg van!

Ook digitaal
U vindt de Streker Kermiskrant ook op o.a. Facebook en Instagram en via de website www.streker.nl kunt u de kranten ook digitaal lezen en uiteraard delen met vrienden en bekenden over de hele wereld. Dat geldt niet alleen voor de kermiskrant, maar ook voor de overige uitgaven van de Nederlandse: De Streker editie Stede Broec en editie Drechterland en de wekelijkse Andijker