Volleybal bijASV dit jaar op Pinkster 98 gehouden

Het ASV volleybaltoernooi was een groot succes! Het toernooi, dat normaal op zaterdag voor Pinkster (dus op Pinkster 0) plaats zou hebben gevonden, is dit jaar op 5 september gespeeld (Pinkster 98!). Het is uitstekend geslaagd!

Maar liefst 27 (!) teams deden mee in drie verschillende klassen en in 5 poules. Het weer werkte ook nog eens mee en iedereen heeft zich prima vermaakt. Dank aan de geweldige organisatie, die dit keer nog veel meer werk heeft moeten verrichten ivm corona-maatregelen.

Aanpassingen
Er werden dit maal drie tenten opgezet en ook het terras werd drie keer zo groot gemaakt. Dank aan alle vrijwilligers (het zijn er teveel om allemaal bij naam te noemen) die ervoor gezorgd hebben dat alles gladjes verliep. De heerlijke bbq (uiteraard o.l.v. Ivan) vond ook gretig aftrek en zo kon iedereen terugkijken op een mooi en sportief evenement.

Eindstanden
Klasse 1 werd Black & Yellow de winnaar. Klasse 2 (poule A) werd gewonnen door Gebr. Reus, poule B door De Cassanova’s en poule C door Team Henk. In de 3e Klasse ging Temptation Weiland met de 1e prijs naar huis. De winnende teams werden vereeuwigd met een foto van het team temidden van de cup met de grote oren. Tot volgend jaar allemaal (en dan hopelijk weer op Pinkster 0!) en bedankt voor jullie deelname.