Vogelbeurs bij Streker Vogelvrienden

Vogelshow in Lutjebroek.

De streker vogel vrienden organiseren dit jaar voor de 50ste keer een grandioze vogelshow in café de Paus in Lutjebroek. De achterzaal van het café is omgetoverd tot een waar vogelparadijs, waar meer dan 500 vogels hun prachtige veren aan de bezoekers zullen laten zien.

De volgende soorten zullen er te zien zijn, kleur en postuurkanaries in diverse kleuren en vormen. Vele verschillende soorten tropische vogels die bekend om hun mooie kleuren pracht. Waaronder de zebravink die in een tiental kleurslagen te zien zal zijn. En als laatste de parkieten en papegaaien van de wel bekende grasparkiet tot de grijze roodstaart papegaai in hun prachtige kleuren,
Een aantal van deze vogels worden geshowd in de twaalf nieuwe vitrines waar de vogels nog beter in uitkomen.

Ook staat er weer een grote volière met diverse vogels hierin.
En heeft na het bekijken van de show zin gekregen in een kop koffie dan kunt u hiervan genieten terwijl u tussen de vogels zit.
Voor de leden van de streker vogel vrienden is ook het wedstrijd element belangrijk.

Is jouw vogel dit jaar de kampioen, of heeft hij een andere prijs in de wacht gesleept.
Alle vogels zijn gekeurd door keurmeesters van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers, en hebben punten gekregen voor de kleur, conditie, poten en snavel, vorm en formaat.

Tijdens de show is er altijd iemand van het bestuur van de streker vogel vrienden aanwezig om vragen te beantwoorden van iedereen die iets meer wil weten over de het en verzorgen van vogels.

Ook is er een grote verkoopafdeling waar vogels, voer en vogel benodigdheden te koop worden aangeboden. Op de verkoop afdeling zitten leden die u kunnen helpen bij de aanschaf van de juiste vogel. De vogels zijn van de leden van de streker vogel vrienden en zijn wat betreft de prijs zeer gunstig.

U kunt de show bezoeken vrijdag 10 november van 10.00 tot 21.00 uur , zaterdag 11 november van 10.00 uur tot 21.00 uur en zondag 12 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. Gratis entree.
Café de Paus P. J. Jongstraat 96 1614 LH Lutjebroek.