Vivienne Heddes zorgt voor passende uitvaart bij overlijden

Je wilt er misschien liever niet aan denken, maar de dood hoort nu eenmaal bij het leven. We krijgen er allemaal op één of ander moment mee te maken. Met ons eigen einde, maar ook het verlies van dierbaren. “Wilt u meer weten over de mogelijkheden of uw wensen alvast vastleggen, bel gerust en ik kom vrijblijvend bij u langs en informeer u over de mogelijkheden die er zijn,” vertelt Vivienne.
Vivienne Heddes werkt inmiddels al 14 jaar als uitvaartverzorger. Lange tijd als franchisenemer onder de vlag van Yarden, maar inmiddels als zelfstandige onderneming onder de naam Heddes Uitvaartzorg. “Waar men voorheen koos voor de een uitvaart via de verzekeringsmaatschappij kiezen mensen nu echt voor mij als persoon en dat voelt goed. Ook mensen met een Yarden/Dela polis blijven welkom.”
Ervaring en advies
“Door mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb mogen op doen bij Yarden, kan ik u tijdens één van de moeilijkste periodes in uw leven bijstaan en adviseren bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare,” vertelt Vivienne. “Een goed afscheid kan helpen bij de rouwverwerking.” Heddes Uitvaartzorg is er voor iedereen, ongeacht religie of cultuur, of u verzekerd of onverzekerd bent.
Ervaringsdeskundig
“Mensen vragen regelmatig waarom ik voor dit beroep gekozen heb. Zelf heb ik ook afscheid moeten nemen van dierbaren in mijn leven. Het overlijden van mijn vader is uiteindelijk het begin geweest van mijn carrière in de uitvaartzorg. Geïnspireerd door de zorgvuldige begeleiding tijdens zijn uitvaart heb ik de stap gemaakt om mij binnen de uitvaartzorg te gaan ontwikkelen.” Vivienne legt verder uit: “ Dit bijzondere en dankbare beroep waarbij je mensen in een verdrietige periode mag bijstaan met deskundig advies en kennis van de vele mogelijkheden geeft mij voldoening. Om samen een goed afscheid neer te zetten, groots of juist klein en intiem – maar altijd uniek- maakt het elke keer opnieuw bijzonder.”
Wat wilt u?
Nadenken over de dood en uw afscheid zijn niet de makkelijkste onderwerpen, toch kan het voor uzelf en de achterblijvers heel prettig zijn als uw wensen bekend zijn. Maakt u de keus voor begraven of cremeren, of stelt u uw lichaam ter beschikking voor de wetenschap? Wilt u bloemen of liever niet? Weet u al welke muzikale nummers u graag tijdens het afscheid zou laten klinken? Niet te vergeten: zijn de naasten op de hoogte van deze wensen?
Goed gevoel
“Een mooi en passend afscheid is uniek, zoals mensen allemaal uniek zijn. Voor de rouwverwerking is het belangrijk dat de achterblijvers een goed gevoel overhouden aan het afscheid. Als ervaren uitvaartverzorgster ondersteun ik u bij alles rondom de uitvaart. Samen met u zorg ik voor een waardige en passende uitvaart, in Enkhuizen of omgeving. Opbaring kan op diverse een locaties of bij u thuis.”
Vrijblijvende kennismaking
Uitvaartverzorgster Vivienne Heddes is bereikbaar door te bellen met 06- 523 040 77 of een e-mail testuren naar info@heddesuitvaartzorg.nl. Het kantoor van Heddes Uitvaartzorg vindt u op Driebanweg 4L, 1607 ML in Hem. Alleen op afspraak te bezoeken. Op www.heddesuitvaartzorg.nl vindt u meer informatie