Vier Venetiaans carnaval met UniCorno in West-Friesland

Vier Venetiaans carnaval met UniCorno in West-Friesland

Venetië zakt langzaam weg. Het water verslindt de waterrijke stad in het noordoosten van Italië. Daarom halen wij van Vocaal Theater Groep UniCorno Venetië gewoon naar West-Friesland toe! Wij maken er één groot feest van: wij vieren het beroemde Venetiaanse carnaval op de muziek van ‘Eine Nacht in Venedig’ van Johann Strauss. Het verhaal van die operette hebben wij herschreven en we voegden andere muziek toe, zoals ‘Tomorrow’ uit de musical ‘Annie’.
Wilt u met ons mee feestvieren op het toneel van Hét Postkantoor in Bovenkarspel (15 april) en in de Huesmolen te Hoorn (21 april)? Meld u dan snel aan via info@unicorno.nl, of loop eens binnen bij een repetitie op woensdagavond (20-22.15 uur) in de Vesting (het gebouw van Showband Hoorn) aan het Doelenplein in Hoorn. Wilt u eerst meer weten? Bekijk dan onze website (www.unicorno.nl), Facebookpagina (www.facebook.com/vocaaltheatergroepunicorno), of stel uw vragen via bovenstaand e-mailadres.
Uiteraard bent u ook van harte welkom om in de zaal te komen kijken naar onze ‘Venetiaanse perikelen’. Houd voor de kaartverkoop onze website in de gaten, binnenkort komen wij met informatie.