Versoepelingen in de sportwereld

Met een groep enthousiaste leden blazen we TC ’t Grootslag nieuw leven in. Foto aangeleverd.

Langzamerhand worden er steeds meer versoepelingen doorgevoerd in de sportwereld, de volgende stap die doorgevoerd zal gaan worden is het toestaan van sportevenementen. Zo is de toernooicommissie van het AVL Rent Grootslag Open volop bezig in de voorbereidingen om vanaf zaterdag 3 juli tot en met zondag 11 juli een geweldig tennistoernooi op de kaart te zetten.

1-daags event in 2020
In 2020 is er bij TC ’t Grootslag een enthousiaste groep leden opgestaan om het open tennistoernooi nieuw leven in te blazen. Na meerdere vergaderingen werd door de tennisbond besloten dat sporttoernooien niet toegestaan waren in verband met de geldende coronamaatregelen. De nieuwe toernooicommissie liet zich niet uit het veld slaan en mocht een 1-daags event organiseren voor de leden waarbij maximaal 100 deelnemers onderlinge wedstrijden mochten spelen. Een ontzettend geslaagde dag werd afgesloten en werd er samen met de deelnemers uitgekeken naar een “normaal” toernooi in 2021.

“normaal” toernooi in 2021
Langzamerhand zakte de moed een beetje in de schoenen van de toernooicommissie, totdat meneer de Jonge vertelde dat er vanaf 30 juni, indien de cijfers het toelaten, sportevenementen terug gaan keren op de kalender. De toernooicommissie is inmiddels in de laatste fase van de voorbereidingen belandt en hoopt dan ook op veel deelnemers op het park aan de Raadhuislaan in Grootebroek.

Inschrijven?
Bent u een tennisser en heeft u ook alweer zin in een week vol gezelligheid, activiteiten en tenniswedstrijden. Geef u dan snel op voor het AVL Rent Grootslag Open 2021 op mijnknltb.toernooi.nl! De inschrijving voor het toernooi eindigt op zaterdag 26 juni om 23.59 uur!