Vernieuwde showroom bij Bot meubelen

Onze showroom is helemaal weer aan de tijd aangepast, u stapt bij ons zo 2022 in met vele meubelen met organische en ronde vormen. Foto aangeleverd.

We mogen weer…. Een veel gehoorde kreet afgelopen weken. En ja, ook wij mogen weer. We zijn enorm benieuwd wat jullie van onze vernieuwde showroom vinden want stil zitten, nee dat is niks voor ons.

We hebben afgelopen weken de showroom onderhanden genomen en vele nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Vele nieuwe stijlkamers zijn compleet vernieuwd met zitmeubelen van onze topmerken Leolux, Stressless, Hulsta, Rom1961, Bree’s new World en vele andere. Daarnaast een geheel nieuwe vloer, vele karpetten en prachtige verlichting. We kunnen met gepaste trots melden dat wij de grootste Oligo lampen collectie van nederland in onze showroom tonen. Feel the light! (De Oligo lampen, worden als service (gratis) door onze erkende elektricien opgehangen.)

Tijdloos en modern

Onze showroom is helemaal weer aan de tijd aangepast, u stapt bij ons zo 2022 in met vele meubelen met organische en ronde vormen. De industriële stijl is op zijn retour en we merken dat onze klanten tijdloos en modern design weer helemaal omarmen. Sterker nog, het is momenteel HOT! De onderstellen van zowel de zitmeubelen als ook de tafels en kasten worden steeds meer voorzien van RVS en Aluminium.

Uit voorraad

Vanwege de lockdown hebben we de SALE! doorgeschoven naar februari, dus als u snel en mooi meubel wilt, dan kunt u nu extra voordelig bij ons slagen. Kijk voor een gedeelte van dit aanbod op www.bot.nl
Ook hebben we de voorraden van de populaire Twinny salontafels met de organische vormen weer aangevuld. Dus gelijk bij u showroom bank deze prachtige tafelset? Naast de voorraad Twinny salontafels hebben we ook de bijzettafels, hoektafels, banktafels, eetkamertafels en side tafels in het assortiment.
Er is een grote keuze in materialen, HPL, fenix, hout, en keramiek.

Zien we u snel, de koffie van koffiebranders Zwarte Roes staat klaar!

Bot meubelen Hoorn
Dr.CJK van Aalstweg
Hof van Hoorn