Veilig op vakantie in eigen land met Autoservice & Caravancenter Peerdeman

Carteam Peerdeman zoekt nieuwe collega's. Foto: Hoekstra Grootebroek.

Na een rare start van 2020 is het toch een druk seizoen geweest voor het team van Autoservice & Caravancenter Peerdeman. Dit komt omdat reizen naar het buitenland en helemaal het vliegen naar vakantiebestemmingen streng werd afgeraden en nu zelfs bijna helemaal niet meer mogelijk is. Meer mensen kozen ervoor om met eigen auto en camper/caravan toch op vakantie te gaan in eigen land. En ook nu worden de plannen voor volgend jaar alweer gemaakt omdat de vooruitzichten voor wat betreft het buitenland voorlopig ook nog niet gunstig zijn.

Ook Nederland heeft prachtige plekjes voor een ‘vakantiegevoel’
“We merkten al gauw dat mensen er evengoed op uit wilden gaan in ons eigen prachtige land”, vertelt Ellen Peerdeman. “En dat er nu meer mensen overgaan tot de aanschaf van een camper/caravan omdat ze toch heel blij worden om erop uit te gaan en om dat ‘vakantiegevoel’ te hebben. Ook de buitenlucht doet een mens goed en na 20.00 uur kun je in je eigen camper/caravan gewoon je borreltje drinken”. Voor wat betreft de aanschaf van een camper, caravan of een auto (nieuw of gebruikt), het onderhoud hiervan of de opbouw van accessoires, alles kan bij Autoservice en Caravancenter Peerdeman op en top geregeld worden. Ellen: “We kunnen er tenslotte maar beter het beste van blijven maken, voor zover dat mogelijk is. En we weten allemaal: dit is niet voor altijd. En als reizen naar het buitenland straks weer meer wordt toegestaan, maar er nog steeds weinig tot geen vliegverkeer mogelijk is, kun je er met eigen vervoer en accommodatie toch op uit blijven gaan”.

Verkoop occasions en autolease
Want ook voor wat betreft de autoverkoop bent u bij Peerdeman, aan de Bedrijfsweg 8 in Grootebroek aan het juiste adres. Martin en Rob zijn gespecialiseerd in occasions. “Als je bij ons een occasion koopt, kun je erop rekenen dat het een eerlijke auto is die volledig door ons is gecheckt. Wij willen onze klanten veilig de weg op hebben. De klant geeft ons het vertrouwen, wij geven de service”, leggen Martin en Rob uit. Mochten er andere wensen zijn dan de beschikbare occasions, dan is dit geen probleem. Na het invullen van de gewenste zoekopdracht worden de mogelijkheden besproken en gaan mannen vrijblijvend voor u op zoek. Inruil is overigens ook mogelijk en er kan gekozen worden voor aflevering van de auto met afleveringsbeurt en garantiepakket met veel voordelen. Geen plannen voor aanschaf van een auto? Ook autolease is mogelijk. Zowel gebruikt als nieuw als het gaat om private lease, financial lease en operational lease.En natuurlijk niet te vergeten dat Carteam Peerdeman ook nog steeds (sinds 1985), het universele full service Autobedrijf is voor alle merken, ook qua banden en (schade)reparaties. Ook nog steeds populair is het Auto Onderhoudsplan: APK, onderhoudsbeurten en pechhulp vanaf € 19,50 per maand, zodat je nergens geen omkijken meer naar hebt. Alle informatie hierover en ook alle beschikbare occasions zijn te vinden op autoservicepeerdeman.nl

PERSONEEL GEZOCHT
Wegens drukte is Autoservice & Caravancenter Peerdeman op zoek naar personeel. “We zijn op zoek naar een eerste autotechnicus en ook naar een caravanspecialist. Beide functies zijn fulltime. Ook zoek ik iemand parttime voor in de winkel en voor kantoorwerkzaamheden”, aldus Ellen. Voor meer informatie check de advertentie!

Voor vragen en/of meer informatie: het team van Peerdeman staat u graag te woord.
www.autoservicepeerdeman.nl / www.caravancenterpeerdeman.nl / 0228-514 156