Uw auto in goede handen bij Gruba

Gruba Grootebroek is een universele garage waar auto’s van elk merk welkom zijn voor onderhoud en reparatie. Hier kunt u net zo makkelijk terecht voor een kleinigheidje zoals een lampje vervangen als voor een grote beurt inclusief APK.
“Voor kleine dingen proberen we altijd meteen tijd te maken. Bij grote reparaties of een onderhoudsbeurt plannen we graag in overleg een plekje in de agenda.”
Service voor u
Een auto heeft onderhoud nodig om ‘gezond’ te blijven. Toch kun je wel eens pech hebben. “We rekenen er allemaal op dat de auto die we voor de deur hebben staan ons veilig van A naar B brengt. Wij begrijpen dat de oplossing van het probleem het liefst zo snel mogelijk geregeld moet worden. Een uurtje eerder starten of even langer doorgaan om de klus te klaren vinden wij dan geen probleem.”
Apk en onderhoud
Twee totaal verschillende zaken, waar je als autobezitter mee te maken krijgt. “De APK is een verplichte periodieke keuring, die als doel heeft de veiligheid van bestuurder en mede weggebruikers te waarborgen. Een grote- of kleine- beurt heeft te maken met allerlei zaken die vallen onder het kopje ‘onderhoud’. Denk hierbij o.a. aan het vervangen van olie en vloeistoffen.” Mike Hoffer merkt dat automobilisten zich er nog wel eens in vergissen wat hun auto nodig heeft. “Wees vooral duidelijk naar de garage toe. Gebruikt u de auto nu enkel voor woon-werkverkeer en maar gaat u deze zomer een lange rit naar Frankrijk maken, met een zwaar beladen caravan er achter? Overleg dit even met de vakmensen. Wees wijs en ga pas dan op reis, maak op tijd een afspraak, dan checken we alles en kunt u veilig vertrekken naar uw vakantiebestemming.”
Vakmanschap
De monteurs die hier met elkaar werken, zijn allemaal vaklui met kennis van zaken. “Dat maakt dat we niet alleen weten wat we doen, maar dat we u ook op tijd kunnen wijzen op problemen die er aan zitten te komen zoals indrogende banden of versleten remmen. We repareren nooit zomaar, we hebben altijd overleg met de klant.”
Banden
Checkt u regelmatig de banden op scheurtjes, zijn ze op spanning? Zorgt u ervoor dat vloeistoffen op tijd worden vervangen en denkt u ook aan de filters? Wij kunnen het allemaal voor u regelen, geef ons maar een belletje. Dan zien we uw auto graag binnenkort voor een ‘date’.

Ons adres
Gruba vindt u aan de Industrieweg 44, Grootebroek. Telefonisch bereikbaar op 0228-51 18 88 of stuur u e-mail aan info@gruba-grootebroek.nl De laatste nieuwtjes vindt u ook terug op de Facebookpagina en Instagram die het bedrijf bijhoudt.