Unieke Kerstpakketten op maat

Okko Bouman heeft zijn vestiging van Mitra sinds mei 2022 in winkelcentrum Reigerspassage Hoogkarspel. Veel klanten hebben hem inmiddels gevonden. “Daar zijn we heel dankbaar voor. We hebben een warm welkom gehad en horen er inmiddels helemaal bij!”
Het hele jaar door staat Okko voor u klaar met mooie cadeau artikelen en giftsets, geschikt voor bij jubilea, verjaardagen en een nieuwe woning. “Ook voor een uniek Kerstpakket kunt u hier terecht. Er zijn vele mogelijkheden en ik vertel het u graag.”
Vele pakketten gemaakt
“Een pakket met mooie wijnen? Een selectie van heerlijke port? Whisky liefhebber blij maken? We hebben de afgelopen periode mooie pakketten mogen maken.” U kunt bij Mitra ook terecht voor een heel divers pakket, waarbij Okko zijn eigen producten combineert met producten van diverse andere ondernemers uit Reigerspassage. “Er zijn volop mogelijkheden, vertel mij uw wensen en we bespreken de mogelijkheden.”
Bestellen kan nog
Wie nog een enkel kerstpakket of juist een bestelling van meerdere nodig heeft doet er goed aan even langs te gaan bij de winkel. “Samen bespreken we de wensen en de mogelijkheden, dan kan ik indien nodig meteen bestellen wat nodig is, zodat u met het uitreiken van het pakket weer iemand kan verrassen met