Unieke HoogKWISpel voor alle inwoners van Hoogkarspel

Het jaar 2019 staat in het teken van het 700-jarig bestaan van het dorp Hoogkarspel. De komende maanden worden er dan ook vele festiviteiten georganiseerd. Eén daarvan is de spectaculaire en unieke HoogKWISpel; een spannende kwiswaarbij er naast kennisvragen ook doe-vragen, speuropdrachten en zelfs geheime opdrachten uitgevoerd moeten worden!

Hoe gaat het in zijn werk?
Op zaterdag 14 september 2019 om 19.00 uur kan een afgevaardigde van een zelf samengesteld team het grote kwisboek ophalen in Café Restaurant Bantam. In dit kwisboekmoeten de antwoorden worden ingevuld. Alle deelnemers krijgen daarna maximaal 5 uur de tijd om de grote kwis op te lossen waarbij alle hulpmiddelen (internet, encyclopedie, de slimme buurman etc.) zijn toegestaan! Het kwisboek moet uiterlijk 00.00 uur weer in Bantam worden ingeleverd.

Wie mogen er mee doen?
Iedereen mag mee doen aan deze kwis, zo lang er maar één persoon in het team een link heeft met Hoogkarspel. Teams kunnen bijvoorbeeld bestaan uit familie, vrienden, kaartclubs, sportteams of zelfs de hele straat. Een team bestaat uit minimaal twee personen, er is geen maximum aan het aantal deelnemers per team.

Prijsuitreiking en feestavond
Op zaterdagavond 28 september 2019 vindt de prijsuitreikingén afsluitende feestavond plaats in Café Restaurant Bantam.

Organisatie HoogKWISpel
Het team van HoogKWISpel bestaat uit enkele enthousiaste inwoners van Hoogkarspel die een gezellige, laagdrempelige Strekeravond willen organiseren. Deze kwis staat los van het programma en de organisatie van stichting Hoogkarspel 700.

Inschrijven en kosten
Vanaf 1 maart 2019 kunnen teams zich inschrijven via de website www.hoogkwispel.nl . Hier is ook het reglement te vinden. Eén persoon schrijft zich in voor het gehele team. De kosten zijn 20 euro per team.