Tromgeroffel, een avond vol ritme

Op zaterdag 8 oktober a.s. geeft Muziekvereniging Venhuizen een concert genaamd ‘Tromgeroffel’, waarbij de Slagwerkgroep de hoofdrol heeft.
Helaas is de aanleiding van dit concert minder leuk dan de titel doet vermoeden. In verband met het stoppen van leden die vanwege studie en werk buiten het dorp door de week niet kunnen repeteren en te weinig aanwas van nieuwe leden om dit op te vangen, heeft de slagwerkgroep het moeilijke besluit genomen om na ruim 25 jaar te stoppen. Dit concert is daarom het allerlaatste optreden van de Slagwerkgroep en alleen al daarom genoeg reden dit concert te bezoeken!
Beste roffels
De slagwerkgroep zal deze avond een selectie van hun “Greatest Hits” spelen, zoals “Back to Bozzio” een muziekstuk wat een ode is aan topdrummer Terry Bozzio en “Basic” wat gespeeld wordt op vier bassdrums. Entertainment waarbij ritme in een bijzonder jasje wordt verpakt zal uiteraard niet ontbreken. Er wordt op deze speciale avond niet alleen geroffeld op trommels, maar ook op stoelen en olievaten!
Afscheidsconcert
De Fanfare (en laat het duidelijk zijn: De Fanfare stopt niet!) zal ook medewerking verlenen aan dit afscheidsconcert van de Slagwerkgroep. De fanfare speelt aansluitend op het thema ritmisch lichte muziek, zoals bijvoorbeeld een medley van hits van Gloria Estefan, “I’m so Excited” van de Pointer Sisters en “River Deep, Mountain High” van Ike & Tina Turner.
Grande Finale
Het kan natuurlijk niet anders dan dat er een grande finale komt waarbij de Slagwerkgroep voor de laatste keer samen met de fanfare nog enkele stukken zal spelen! Na afloop van het concert is er voldoende tijd om met de leden van de Muziekvereniging nog wat te drinken en na te praten. Genoeg redenen dus om zaterdagavond 8 oktober meteen in de agenda te zetten, dit concert wil je niet missen!
Alle info op een rij
Tromgeroffel: Een avond vol Ritme! Wordt gespeeld op zaterdag 8 oktober vanaf 20:00 uur, De locatie is Dorpshuis ’t Centrum, Twijver 66 1606 BW Venhuizen en de deuren gaan open om 19:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Volwassenen €10, kinderen t/m groep 8 €5 (geen voorverkoop). Volg ons op facebook.com / MuziekverenigingVenhuizen of www.mvvenhuizen.nl voor het laatste nieuws.