Theetuin ‘Fika’ opent in Venhuizen

Nicole heeft altijd wat lekkers klaar gemaakt voor bij de koffie of de thee. Foto aangeleverd.

Nicole van Leeuwen opent 4 juli haar theetuin, waar plek is voor maximaal twintig gasten om te genieten van een kopje thee of koffie met een heerlijke Zweedse lekkernij.
Het woord ‘fika’ is Zweeds en betekent vrij vertaald: de tijd nemen om met elkaar te genieten van iets lekkers en te genieten van de goede dingen in het leven. “Precies zoals ik dat voor me zie!”
Bord buiten
De tuin is geopend als het bord aan de Kerkweg 10 langs de weg staat. “Wie niet voor een dichte deur wil staan, kan altijd even checken op mijn Facebookpagina of ik open ben. Of stuur een whatsapp berichtje aan 06-13 63 87 09. De theetuin is buiten, dus bij slecht weer sowieso gesloten.
Workshops
Naast de theetuin geeft Nicole ook workshops ‘Buiten koken op vuur’. Tijdens het geven van een workshop is de theetuin ook dicht. “Ik kan maar één ding tegelijk helaas, “lacht Nicole.
Meer info
Fika, de theetuin vindt u aan de Kerkweg 10 in Venhuizen. Wie meer informatie wil kijkt op www.theetuinfika.nl, Facebook of mailt aan info@theetuinfika.nl. Zien we u binnenkort voor een lekkere traktatie bij een kopje of om deel te nemen aan een workshop?