The Masked Singer met bekende Drechterlanders

Het wordt genieten op dinsdag 7 juni, de Pinkster 3 – dag, in Venhuizen. Op deze dag hebben de meeste inwoners van Venhuizen en omstreken alvast een vrije dag in hun agenda staan. Het is tenslotte een feest in de tent aan de Kerkweg in Venhuizen.

Pinkster 3 begint met een P3 ochtendprogramma waarbij iedereen welkom is, maar deze ochtend staat vooral in het teken van allerlei activiteiten en optredens voor de kinderen van Venhuizen en omstreken.

Masked Singer
Het enthousiaste bestuur van Pinkster 3 heeft dit jaar het geweldige idee gekregen om The Masked Singer te organiseren met bekende Drechterlanders. De voorbereidingen zijn al weken aan de gang. Mensen in het geheim benaderen, overtuigen om mee te doen, kostuums passen en zingen in een professionele studio. Met de samenwerking van diverse partijen zie je ook weer de saamhorigheid van onze dorpsgenoten. Wij zijn enorm trots en dankbaar op al die bedrijven en particulieren om deze prachtige feestochtend te mogen en kunnen organiseren. Helemaal gratis voor alle bezoekers van jong tot oud.

Hints
De meeste kinderen weten precies hoe The Masked Singer werkt. Het was op de televisie immers al een groot succes. De komende weken, te beginnen met de eerste op 16 mei, zullen we over de bekende Drechterlanders steeds hints op https://www.facebook.com/harddraverijvenhuizen/ zetten. Of scan de QR-code hieronder. De informatie zal ook geplaatst worden in de nieuwsbrieven van de scholen van de kinderen uit Venhuizen, Hem, Oosterleek, Wijdenes en Schellinkhout. Zo bouwen we de aanwijzingen op naar de dag zelf en kan het speculeren in het dorp en op de scholen beginnen!

Wie zit er in?
The Masked Singers zullen dinsdagochtend 7 juni in de tent optreden met een lied dat zij zelf gekozen hebben. De Jury, ook bekende Venhuizers, zullen met nog twee kinderen zich buigen over het moeilijke vraagstuk: Wie zit er in dat pak?! Ongetwijfeld zullen de mensen in de zaal meezingen en veel plezier beleven van de optredens.