Tekst & Uitleg

De voorbereidingen voor de kermiskrant beginnen altijd vroeg. Midden in de zomer, bij temperaturen ruim boven de dertig graden werden de ‘skaatsen’ al uit het vet getrokken. Maar zelfs in de zomermaanden hoorden we blijde kreten. Dit jaar weten we het zeker: ‘It giet on!”
Ook dit jaar hebben we weer nieuwe mensen gevonden die bijzondere kermisverhalen met ons wilden delen. Dit jaar hebben we ook weer volop foto’s toegestuurd gekregen. We danken iedereen die op enige wijze een mooie bijdrage aan deze bijzondere krant heeft geleverd.
FotoarchiefOok al hebben wij een enorm archief met foto’s, toch is het niet te voorkomen dat sommige foto’s al eens eerder geplaatst zijn. Ook kan het voorkomen dat stelletjes op de foto inmiddels uit elkaar zijn of dat mensen zijn overleden. Help ons het archief uit te breiden. Maak foto’s en stuur ze in aan info@streker.nl.
Gevarieerd aanbodWe proberen elk jaar een zo gevarieerd mogelijke krant te maken. Een krant die een beeld laat zien van kermis in de afgelopen jaren én die vooruit blikt op het spektakel wat ons dit jaar weer te wachten staat. Die door het bekijken van de foto’s van eerdere edities en thema’s de kermisverhalen weer doet opborrelen. Een krant die onderdeel is van het grootste dorpsfeest dat kermis heet.
Bedankje aan allenWe hebben met veel plezier met het hele team aan deze krant gewerkt. We hopen dat u net zo geniet van het lezen. Wij van de Streker wensen iedereen een mooie kermis toe.