Sportteam van het feestjaar worden?

Van links naar rechts: Heidi Smit-Molenaar; Sharon vd Klundert; Anita Bodewes; Helga Smit. Foto: Paul Smit.

 

Hoogkarspel bestaat dit jaar 700 jaar, dat is bij iedereen nu wel bekend. Ook is bekenddat er heel veel leuke dingen georganiseerd worden. Wat is nu een feestjaar zonder ietssportiefs? Welk team wordt sportteam van het feestjaar in Hoogkarspel?

Anita Bodewes, Heidi Smit-Molenaar, Sharon vd Klundert en Helga Smit zijn door Hans Schipper van het bestuur Hoogkarspel 700 benaderd om dat sportieve onderdeel te organiseren. Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken, flink wat gebrainstormd en uiteindelijk ook nog wat georganiseerd.

Hét sportevenement

Ze wilden iets organiseren waarbij alle sportverenigingen van Hoogkarspel zich konden laten zien. In eerste instantie werden het twee sportdagen, één voor de buitensporten en één voor de binnensporten. Helaas kwamen daar te weinig aanmeldingen voor en zijn ze terug gegaan naar één dag. Op 20 oktober gaat hét sportevenement van Hoogkarspel plaatsvinden. In (en misschien ook rondom) sporthal de Sluis. De teams worden met allerlei sporten en spellen uitgedaagd om het beste van zich te laten zien.

Spectaculair sportief

Denk aan zaalvoetbal, badminton, volleybal, maar ook biljarten, schaken, darten en sjoelen. En natuurlijk een rode draad spel. Iedereen kan meedoen, of je nu sportief bent of niet. Het belooft gewoon een ontzettend gezellige, ‘sportieve’ maar vooral spectaculaire dag te worden, waar nog heel lang over nagepraat gaat worden.

Gevarieerd team

Hoe meer teams zich aanmelden hoe meer sporten en/of spellen er georganiseerd gaan worden. Zorg er dus voor dat je een gevarieerd team hebt, mensen die kunnen voetballen, maar ook mensen die kunnen biljarten. Het team mag uit 6 tot 10 personen bestaan. De sporten zullen tot het einde van de middag duren. Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje na te praten over je fantastische sportprestaties van de dag. De Sportploeg van Hoogkarspel en de winnaar van het rode draadspel worden dan bekend gemaakt. Natuurlijk zal er ’s avonds ook muziek zijn in de sportkantine.

Aanmelden kan nu

Laat je dus allemaal van je sportieve kant zien en schrijf je in via de website van Hoogkarspel 700. De meiden zijn er klaar voor! Jullie ook? Welk team wordt Sportploeg van het feestjaar in Hoogkarspel?