Sportief de competitie opzoeken

Bij volleybalvereniging Simokos uit Bovenkarspel zijn de trainingen alweer volop van start gegaan. De eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld en het is inmiddels de hoogste tijd voor de start competitie. “Wij zijn er helemaal klaar voor!” roept Dames 3 eensgezind.
Volleyballen kan op diverse niveaus. De jongsten spelen CoolMovesVolleybal (CMV) niveau 1 tot en met 6, de ABC-jeugd en de dames en heren teams spelen ook allemaal op eigen niveau, van koffievolleybal voor de gezelligheid tot aan de promotieklasse.
Dames 1 en Heren 1
Vaak zit er veel publiek op de tribunes als de eerste teams D1 en H1 spelen. Het is dan ook een hele belevenis. U bent van harte welkom een keer een wedstrijd te bezoeken. Dat kan vanaf de tribune of vanuit het sportcafé, onder genot van een kopje koffie of een ander drankje. De kantine wordt gedraaid door vrijwilligers van de club en dat maakt het extra gezellig.
Vrijwilligers
De hele club wordt gedraaid door vrijwilligers. Het bestuur, de (jeugd)trainers, de bediening in de kantine, maar ook de scheidsrechters en coaches. “De club, dat zijn we samen! We maken het met elkaar mogelijk dat alle teams, van jong tot oud(er) en van beginner tot aan promotieklasse zich thuis kan voelen bij Simokos. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het voor niemand te veel werk.”
Klaar voor Dames 3
De jonge dames van het team Dames 3 staan deze keer in het zonnetje. Iedereen heeft zin in de nieuwe competitie. Sylvia zegt: “Wij zijn een enthousiast team, we vullen elkaar goed aan en zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld.” Merel vult aan: “Na de vakantie zijn er wel wat wijzigingen in het team geweest, maar de nieuwelingen en de oude garde zijn inmiddels alweer aardig op weg om als één team uit te komen.” Lachend klinkt het uit Mauds mond: “De luiheid van de zomervakantie is er nu wel uit, hoewel de conditie misschien her en der nog wel wat aandacht verdient. Gelukkig hebben we voldoende wissels om ook bij blessures, (of bij een restje vakantiegevoel) onze tactiek voort te zetten. Wij willen sportief winnen!”
Welkom bij de club
Ben jij iemand die het spelletje volleybal reeds kent en het wel weer eens wil spelen? Of ken jij het nog niet maar wil jij het spelletje leren? Ben je jong of juist wat ouder? Neem contact op met de vereniging en kom eens kijken of zelfs een training meedoen. Wie weet hoor jij binnenkort ook bij deze gezellige club sportievelingen. Je bent van harte welkom.
Meer informatie
Simokos traint en speelt de thuiswedstrijden in Sporthal de Flint, Princenhof 6, 1611 WS in Bovenkarspel. Hier vindt u ook het sportcafé. Voor vragen mailt u naar info@simokos.nl. Simokosleden ontvangen maandelijks de nieuwsbrief en de vereniging is ook actief op Facebook en