Sportcentrum Machteld Stins heeft Wow gevoel

Sportcentrum Machteld Stins is al sinds 1998 een sportcentrum met ongekende mogelijkheden. “We hebben een ‘chille’ plek gecreëerd, waar jij je op je gemak zult voelen. Wij zijn een gezellige en persoonlijk sportschool!”
Afgelopen zomer is de fitnesszaal compleet verbouwd en vergroot. Het plafond is verhoogd en zwart gespoten. De lichtbakken hebben plaatsgemaakt voor industriële lampen. De krachtapparatuur is uitgebreid met o.a. een 8 stack station waarbij je, zoals de naam al zegt, met 8 personen tegelijk aan kunt trainen. Nog 6 andere toffe apparaten maken het geheel compleet. “De uitstaling van de zaal is een stoere, industriële gym, wat zeer interessant is voor de jonge generatie.”
Relaxte sfeer
Machteld begeleidt een seniorengroep in de fitness. Tegelijkertijd is er een 20+ groep aan het fitnessen. Machteld: “Het is ontzettend gaaf, jongelui treft elkaar op een sportieve manier en zijn met elkaar aan het fitnessen in een soort ‘beach-club’ sfeer. De verbouwing en uitbreiding heeft ongekende mogelijkheden gegeven.”
Multifunctionele zaal
Twee aparte groepsleszalen zijn tot één grote zaal gemaakt. Hier worden alle groepslessen gegeven, bestaande uit bodyshape, bodypump, spinning, steps, streetdance, pilates, yoga en xco. “Met een nieuwe airco en high tech geluidsinstallatie met bluetooth speakers behoort deze ruime zaal met verende houten vloer tot de meest perfecte plek om actief te zijn.” Voor en/of na een groepsles mogen leden gratis vrij fitnessen en als afsluiting kun je heerlijk ontspannen in de sauna.
Meer informatie
Sportcentrum Machteld Stins, Middenweg 14-16 in Bovenkarspel. Bel ons op 0228-52 01 71 of kijk op www.s-ms.nl voor meer informatie. We nodigen je graag uit voor een gratis proeftraining! Machteld Stins is al 15 jaar facilitaire sponsor van de vereniging Zouaven en daar zijn wij blij mee.

Tekst: Piet Reus