Sponsoring belangrijk voor clubs

Foto aangeleverd

Het zijn moeilijke tijden voor vele bedrijven en verenigingen. Extra bijzonder als sponsoren dan juist nu hun club bij blijven staan. Deze sponsoren verdienen het echt om even in het zonnetje gezet te worden.
Volleybalvereniging Simokos heeft naast zijn trouwe sponsoren, ook extra bijzondere vrijwilligers, trainers, coaches en ouders die betrokken zijn bij de club. Santosh Mantel en Rik Brussel besloten naast hun vele vrijwilligers werk voor v.v. Simokos, ook de portemonnee te trekken en de MA1 én MA2 te verrassen met flitsende nieuwe gesponsorde inspeelshirts.
Professionele uitstraling
Deze groepen meiden zijn al een paar jaar een hecht team. Dat geldt voor zowel de Meisjes A1 als de Meisjes A2. “Dan is er toch niets mooier, dan die sportieve meiden met ‘jouw naam’ op hun shirt het veld op te zien lopen,” aldus de beide heren “Natuurlijk pak je er ook wat reclame mee voor je bedrijf. Het mooiste is toch wel, dat de meiden hiermee echt blij zijn.” Santosh: “Het werkt ook meteen als een soort teambuilding. Je komt als team met dezelfde kleding de zaal in lopen. Dat straalt wat uit naar de tegenstander. Je toont een stukje professionaliteit, saamhorigheid en gedrevenheid. Eenheid, wij zijn een team!”
Sponsoren bedankt
Sponsoring helpt de vereniging enorm. “Met de extra inkomsten kunnen we de trainers (nog) beter opleiden, kunnen we mee doen aan toernooien, zowel Nationaal als Internationaal. Natuurlijk gebruiken we het geld goed: bijvoorbeeld voor de aanschaf van trainingsmaterialen die de trainingen nog leuker en uitdagender maken. Daarmee tillen we onze spelers weer naar een niveau hoger.”
Sponsor welkom
Bent u ook geïnteresseerd met uw bedrijf als sponsor van Simokos. Mail dan naar pr@simokos.nl. We hebben vele mogelijkheden zoals bord sponsoren in onze thuishal de Flint in Bovenkarspel, sponsoren voor op de wedstrijd- (of inspeelshirts), trainingspakken of sporttassen. Zelfs onze bidon en bidonkrantjes kunt u voorzien van uw bedrijfslogo. Ook een groepje ouders of een kleine, startende ondernemer kan juist bij onze club hun steentje bijdragen. Iedereen is welkom! We verwelkomen u graag. Juist in lastige tijden moet je er ook voor elkaar zijn.