Soms zit het mee en soms niet

“De coronacrisis, de oplopende prijzen van papier en transport, het moeizaam vinden van trouwe kranten bezorgers. Natuurlijk hebben wij daar ook mee te maken gehad de afgelopen jaren. Toch gaat het prima met de Streker, in zeker zin zelfs beter dan ooit.”

Eigenaar Peter Ligthart van De Streker is vanwege zijn leeftijd en gezondheid al enige tijd op zoek naar overname kandidaten. Mensen die met dezelfde passie een krant willen maken voor Stede Broec en Drechterland over de mensen en bedrijven van hier.

Dé enige echte
Hij vertelt: ”We zijn op zoek naar iemand die begrijpt dat het niet alleen maar gaat om advertenties binnen halen en het financiële plaatje, maar iemand met een warm hart voor clubs en verenigingen. Iemand die snapt dat een echte dorpskrant moet gaan over de mensen die zo’n dorp levend houden. We zijn inmiddels met een aantal mensen aan het onderzoeken of dit tot overname kan leiden.”

Interesse, mail ons!
“Inmiddels hebben we ook een oproep op onze sociale media geplaatst en er zijn diverse mensen die ons benaderd hebben voor meer informatie en met wie we in gesprek gaan.”
De overname zou op korte termijn kunnen plaatsvinden. Via onze Streker edities en de Facebook/Instagram pagina houden we iedereen op de hoogte. “Wij zijn uiteraard bereid -desgewenst- tijdelijk kandidaten in te werken en met ondersteuning met advies, raad en daad bij te staan. Ook interesse? Overname kandidaten kunnen contact opnemen via email info@streker.nl tav P. Ligthart of bellen naar 0228-593605.

De krant maak je samen
“We zijn trots op de krant zoals we die al vele jaren elke maand kunnen uitgeven. Verenigingen en clubs, de kerk en de kermiscomitées, voor festivals en exposities, open dagen en jubilea, jullie weten ons voor alle mooie nieuwtjes te vinden. Blijf dat doen, nu en in de toekomst. De Streker maken we voor jullie, samen met jullie.”