Smakelijk dineren vanuit de parochieveiling Grootebroek.

 

 

Vanaf 2005 hebben wij met de parochie van St. Johannes de Doper een catalogusveiling. De catalogus, die een ruime variatie aan artikelen bevat, biedt ook de mogelijkheden om te dineren. Dit kan bij het Martinuscollege en ook bij het sfeervolle restaurant Rondom Vol van de Praktijkschool.

 

Het uit eten bij beide opleidingen is altijd succesvol. Dit jaar is door de parochianen, dinerenbij het Martinuscollege 56 keer gekocht en bij de Praktijkschool in totaal 74 keer. Bij dit onderdeel is bekend, dat je daarbij ook regelmatig dezelfde mensen kan tegenkomen. Dat is te verklaren. “Wanneer je hiervoor een keer een keuze hebt gemaakt, kom je terug.” Het dineren bij de beide opleidingen heeft een leuke sfeer, is altijd gezellig en het uitgebreide menu is altijd smakelijk. “Daarvoor doe je het, daarvoor kom je.”

 

Met zijn zessen
Enkele weken terug een ontmoeting met
een vaste groep van zes personen, de dames hadden al tijdig bij het Martinuscollege geboekt. Met de hele groep waren ze nu voor de negende keer ‘te gast’. In verschillende samenstelling ondernemen ze vaker leuke  activiteiten.  Uit eten doen zij met zijn zessen en ze hebben een paar leuke uurtjes bij het Martinuscollege gehad en de volgende keer gaan zij naar Rondom Vol’ van de Praktijkschool. Dat zal dan voor de tiende keer zijn. “Gezelligheid en lekker eten, zullen dan ook weer samengaan.

Daarmee ondersteunen zij ook weer financieel de parochie Grootebroek.

 

Piet Reus