Sinte Faidays

Sinte Fairdays

De feestdagen zijn in aantocht! Dat betekent weer dagen vol voorpret en verkneukelen. Voor wie speel jij voor Sint dit jaar? Wij helpen je een handje met maar liefst 4 Sinte Fairdays boordevol korting!

Zo krijgt iedere bezoeker vanaf donderdag 26 november t/m zaterdag 28 november maar liefst 20% korting op bijna alles. Maar dan ook écht bijna alles!

VIP Fairday
Want alleen food, zilver en de doppers zijn uitgesloten van de actie. Shop je liever in gegarandeerde rust en veiligheid? Maak dan gebruik van de VIP Fairday op zondag 29 november! Daarvoor kun je een tijdsslot reserveren waardoor je op je gemak een rondje kunt doen langs de nieuw binnengekomen kerst- en cadeaucollecties. Uiteraard inclusief de mooie Sinte Fairday-actie!

Reserveren
De Sinte Fairdays zijn vrij toegankelijk (tot 2 stellen tegelijk en een mondkapje is gewenst). Voor de VIP Fairday dien je van tevoren een tijdstip te reserveren. Dat kan dagelijks tijdens de openingstijden van de Wereldwinkel via (0228) 520 012. Fijne veilige feestdagen! En graag tot ziens.