Shirtsponsoring door Vidra Vastgoed Hoorn en SNS Hoorn en Bovenkarspel

De sponsoren Frank Weijling (SNS) en Wilco Draaisma (Vidra), met een groep van aangepast voetbal op de foto. Foto Wil Reus.

Beide bedrijven hebben met de Zouaven al langer een optimale samenwerking opgebouwd. De komende vier jaar zijn de drie G-teams aan de voorzijde met de naam Vidra en aan de achterzijde van de naam SNS voorzien.

Daarnaast zijn ook op de shirts van de teams van JO10, de namen van SNS en Vidra geplaatst. Voor JO10 zal dit voor vijf teams gebeuren. In de toekomst zal dit voor JO10 zeker voor meer teams zijn, omdat er de komende jaren veel aanwas komt. Het succes van de woensdagmiddag training werkt ook door naar de andere jeugdteams.

Kennismaken?
Wilt u nader kennismaken met deze mooie bedrijven? De SNS is gevestigd in W.C. Streekhof, De Middend 210, 1611 KM Bovenkarspel en in Hoorn. Bereikbaar via 030-6333000, snsbank.bovenkarspel@sns.nl of u kunt langskomen in één van de winkels.
Vidra Vastgoed makelaars/taxateurs o.g. vindt u op de Veemarkt 24, 1621 JC Hoorn. Te bereiken op 0229-563885of per e-mail info@vidravastgoed.nl