Schade aan auto in Venhuizen

Wie o wie kan mij helpen.
Gister heeft er iemand tegen mijn auto aan gereden. Hij stond geparkeerd op de parkeerplaats voor de St. Lucasparochie op het Westeinde.
Momenteel wordt er gewerkt aan de weg van het westeinde, waardoor de weg niet goed begaanbaar is. Vermoedelijk zag deze bestuurder dit ook dat hij/zij aan kwam rijden. Ik denk dat diegene achteruit is gaan keren en dus mijn auto over het hoofd heeft gezien. Mogelijk dat u wel een doffe klap heeft gehoord, maar dat u dit niet kon plaatsen. Maar dat blijkt nu mijn auto geweest te zijn. Er is dus geen briefje achter gelaten dus ik kom graag in contact met evt getuigen. Maar het liefst natuurlijk met de bestuurder van de andere auto, zodat wij dit samen kunnen oplossen.
Weet u iets stuur Ilona van der Gulik een pb.