SamenLoop voor Hoop, doet u mee?

Op 14 en 15 september 2019 wordt voor de derde keer de SamenLoop voor Hoop West Friesland georganiseerd. De SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette in het Streekbos, staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.

Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen optredens, indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

Speciaal voor kinderen

Voor kinderen wordt er op zondagochtend een Kinderloop georganiseerd. Zij lopen dan 24 minuten over het parcours. Tijdens en na de Kinderloop zijn er leuke optredens van oa de finalisten van de Voice Kids. Voor wie mee wil doen, ga naar onderstaande site en sluit je aan bij één van de vele teams of start zelf een team. Ook kinderen kunnen zich op de site voor slechts €3,00 inschrijven. Ze krijgen dan een Samenloop t-shirt en een leuk aandenken achteraf.

Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en gesponsord door lokale bedrijven, zoals Juwelier van den Mosselaar.

https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-holland/west-friesland/