Rondjes die geef je en rondjes die loop je

De 13e editie van de Avond4daagse gaat binnenkort van start. Het ideale evenement om na de kermis op een laagdrempelige manier weer in beweging te komen.

Al in januari start de organisatie van de Avond4daagse met de voorbereidingen op het evenement. Routes worden gemaakt, sponsoren worden gezocht, verkeersregelaars worden opgetrommeld en zo zijn er nog tal van activiteiten die nodig zijn om het evenement tot een succes te maken.

Diverse routes
Dit jaar staat de Avond4daagse gepland op dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni. Met routes over het nieuw aangelegde Cor Schipperpad, door winkelcentrum Reigerspassage, maar ook door de natuur over het Weelenpad.

Voor iedereen
De Avond4daagse is voor iedereen! Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Het belangrijkste is vooral meedoen, genieten van de omgeving en een voldaan gevoel overhouden aan een wandeling in de buitenlucht. Iedere dag heb je de mogelijkheid om tussen 18:00 uur en 18:30 uur te starten en gemiddeld doe je er zo’n uur tot anderhalf uur over. Net als andere jaren zijn er routes gemaakt van 5 km en van 7,5 km. Deze routes brengen je op bekende en onbekendere plekken van Hoogkarspel en omgeving.

Aanmelden
Kom je aanmelden in de bibliotheek van Hoogkarspel/het Streekpunt en doe voor een klein bedrag mee. Inschrijfdata: 1 juni (18:30 – 20:00 uur), 3 juni (11:00 -13:00 uur), 7 juni (14:00 – 16:00 uur) of 12 juni (18:30 – 20:00 uur). Niet aangemeld, maar wil je wel een dag meelopen? Dit kan al voor € 1,00.