Reisbureau De Valk, Al 20 jaar hét adres voor wereldse vakanties!

Reisbureau De Valk, van Daniëlle en Frank Sijbrands, opende op 7 april 2001 haar deuren aan de Middenweg 6 in Bovenkarspel, toen nog onder de naam StarTravel Reisburo. In 2009 besloten zij zich aan te sluiten bij de groep ‘VakantieXperts’ dat zich wist te onderscheiden in gespecialiseerde reiskennis en excellente serviceverlening.

Zaken die tot op de dag van vandaag nog altijd belangrijke speerpunten zijn voor het bedrijf. In 2015 veranderde zij hun naam in VakantieXperts De Valk en verhuisden zij naar het prachtige winkelpand aan de Industrieweg 30A in Grootebroek om van daar uit, met een uitdagende visie, de nieuwe en veranderende tijd tegemoet te treden.

Terugblikken
Nu 20 jaar later kan worden teruggekeken op hele mooie maar ook bewogen jaren. Mooi vanwege de vele reizen die ze voor hun klanten mochten verzorgen naar alle uithoeken van de wereld, maar ook vanwege het feit ze maar liefst driemaal tot winnaar werden verkozen tijdens de verkiezing ‘Beste Reisbureau van Noord-Holland’, maar ook bewogen jaren vanwege calamiteiten wereldwijd, faillissementen van grote touroperators (OAD, Thomas Cook) en nu de corona crisis.

Toekomstvisie
De huidige crisis heeft de reisbranche wereldwijd ongekend hard getroffen. Het bedrijf van Daniëlle en Frank werd ook niet ontzien. Honderden reizen werden omgeboekt of geannuleerd en nieuwe opdrachten bleven uit. Dankzij de financiële gezondheid van het bedrijf, de steunmaatregelen van de overheid en de onvoorwaardelijke loyaliteit van hun medewerkers, wisten zij hun positieve kijk op de toekomst vast te houden. Sterker nog, door deze crisis hebben zij hun toekomstvisie glashelder in beeld.

Zorgeloze reis
Reisbureau De Valk wist zich, binnen de reisbranche, al onderscheidend te zijn door als één van de eerste reisbureaus zich in Nederland te vestigen buiten een winkelzone. Ook op afspraak werken en een shop in shop met de Rabobank (Wieringerwerf), waren stappen die uniek waren binnen deze branche. Een bijzondere vakantiebeleving, goede bereikbaarheid en uitgebreide aandacht en tijd voor de klant, waren bij deze keuzes de belangrijkste uitgangspunten. Nog steeds is dit wat Daniëlle en Frank drijft, fantastische en zorgeloze reiservaringen creëren voor hun klanten. Samen met hun team bezitten zij ongekend veel kennis van reizen wereldwijd en werken zij samen met tal van specialisten in binnen- en buitenland.

Jouw vertrekpunt
Reisbureau De Valk is dan ook niet voor niets hét adres voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere vakantiebeleving. En of dit nu een waanzinnige rondreis is door een of meerdere landen en/of op verschillende continenten, een heerlijke cruise of een relax vakantie in een top accommodatie, Reisbureau De Valk is hét vertrekpunt voor jouw mooiste reis.

Tijd voor een feestje
Wie jarig is trakteert! Daarom staan de komende weken in het teken van dit 20-jarig jubileum. Er zijn verschillende acties, waarbij geweldige prijzen te winnen zijn! Bijvoorbeeld een weekend weg, reischeques van verschillende Reisorganisaties, maar ook een waanzinnig fotoboek van Jimmy Nelson en nog veel meer.

Houd de Facebook en Instagram van Reisbureau De Valk in de gaten en doe mee !