Red Molen Ceres

Foto: Kees Ligthart

Bovenkarspel- Er werden meerdere acties op touw gezet voor de wederopbouw van Molen De Ceres. Dan toch maar even de koppen bij elkaar om te proberen om alle acties samen te voegen, zodat het geld op de goede plek terecht komt.
Ook hebben deze personen een onderzoek gedaan naar doneeractie.nl, deze organisatie houdt 8% in van het ingezamelde geld.
Iedereen mag natuurlijk zelf beslissen waar hij zijn/haar donatie plaatst.

In ieder geval is er nu een Facebook pagina aangemaakt Red Molen Ceres, hierop staat het rekeningnummer van de stichting.

Voor het gemak delen wij het hieronder ook nog een keer.

NL64RABO0329732846 tnv St Westfriese Molen

Er is ook nog een statiegeld actie deze melden wij hieronder ook nog even.

Molen Ceres aan de Broekerhavenweg in Bovenkarspel is dinsdagavond 31 december 2019 verwoest door brand. Wij willen nu een statiegeld inzamelingsactie beginnen. Het bedrag wat wij ophalen, wordt gedoneerd voor de wederopbouw van de molen Ceres. Heeft u lege statiegeld flessen of statiegeld bonnetjes, dan kunt u dit elke dag bij ons inleveren.
van maandag tm zondag van 17:30 tm 19:00
Adresgegevens
Hark 41
Bovenkarspel

Nog een actie.

Iedereen weet dat de molen in Bovenkarspel is afgebrand! Maar wisten jullie dat 1 van mijn eerste Bootcamps daar gehouden werd?

Ik heb in overleg met de molenaars besproken dat de opbrengsten van mijn Bootcamp zaterdag wordt gedoneerd naar hun voor het herstellen van de molen… DUS DELEN/ MEEDOEN ZEG IK…!

Wanneer: zaterdag 4 januari 2020
Waar: Spar, Bovenkarspel
Hoe laat: 10:00
Prijs: 5,- p.p (max 40 personen)

Dus doe jij mee met de Nieuwjaarsbootcamp?
Geef je op via de link:

https://olofsen-energic.trainin.app/