Pour Vous en Etos: nu ook parfums voor uw wasgoed

Heerlijke geuren voor uw wasgoed koopt u bij Etos en Pour Vous Bovenkarspel. Probeer het zelf! Tekst en foto: OdB.

Wie op zoek is naar een heerlijk geurende bodylotion of een nieuw parfum kan terecht bij drogisterij Etos Bovenkarspel en Pour Vous Bovenkarspel. Sinds kort kunt u óók voor heerlijke geurend wasgoed bij deze zaken terecht. Nieuw in het assortiment zijn de wasparfums.
De nieuwste wassensatie komt rechtstreeks uit Italië. De 17 geuren van Le Essenze di Elda hebben een sterk eigen karakter. Met een wasparfum bij je wasmiddel krijgt de was een geurboost. Langdurig lekker ruikend wasgoed, in plaats van een muffe of snel vervliegende geur!
Je was een geurboost
Geur is belangrijk. Bijna iedereen associeert bijvoorbeeld de geur van citroen met ‘fris en schoon’. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met 17 verschillende geuren wasparfum in probeerverpakkingen komt u ook achter uw favoriete geur.
Zuinig in gebruik
Bij Wasparfum denken we ook aan het milieu. Het is zo sterk geconcentreerd, dat je minder hoeft te gebruiken. Met een klein beetje Wasparfum kan je dus meer wassen en dat scheelt water en elektriciteit. Wasparfum bevat bewust geen parabenen, dus geen chemische conserveringsmiddelen die ervoor zorgen dat ingrediënten langer bewaard kunnen blijven! Een fris ruikend kledingstuk voelt langer fris en hoeft daarom minder snel terug de wasmand in!
Nog meer voordeel
In tegenstelling tot wasverzachter laat wasparfum geen vette laag op uw kleding achter. Daardoor ontstaat dus geen vale laag. Met uw favoriete, neutraal geurend wasmiddel zorgt u voor een schone was. De heerlijke geuren van Wasparfum zorgen voor de ‘finishing touch’. Het is te combineren met elk wasmiddel. Voordelen van wasparfum: een langdurige geursensatie, geen vette laag die achterblijft. Ervaar die verfrissende energie zelf! Op wasparfum.nl zijn naast de heerlijke wasparfums ook wasmiddelen en wasverzachters te koop.
Kies jouw geur
Welke geur het best bij u past is een kwestie van proberen. Net zoals de parfums voor dames en heren die we op de huid gebruiken: iedereen ervaart geur anders. De proefverpakkingen zijn uitermate geschikt om twee volle trommels heerlijk te laten ruiken en op die manier voordelig alle 17 geuren te proberen e zo uw favoriet te kiezen.
Kom en kies
Pour Vous Bovenkarspel vindt u in winkelcentrum Streekhof. Bij Pour Vous Parfumerie shopt u al uw beauty favorieten en vindt u een breed aanbod aan parfum, verzorging en make-up. De beauty experts staan voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies. Drogisterij Etos Bovenkarspel vindt u naast de Pour Vous. Al meer dan honderd jaar is Etos jouw vertrouwde drogist. Wat je vraag ook is, onze medewerksters helpen je verder.