Opzoek Naar Twee Behulpzame Burgers In Bovenkarspel

Bovenkarspel –

Vandaag, nog net voor het middaguur kreeg de politie een melding bij een winkel aan de Middenweg te Bovenkarspel.

Daar zou een persoon aanwezig zijn die een winkelverbod had. De verdachte wilde hier niets van weten en besloot tegen te werken.

Dit resulteerde in een situatie waarin de politie boven aan een steile roltrap stonden met een verdachte die hevig aan het verzetten was. We waren bang dat de politieagenten naar beneden zouden vallen. Echter voordat ze vielen waren er twee betrokken burgers die de politie te hulp schoten en zo konden voorkomen dat de politieagenten door het toedoen van de verdachte daadwerkelijk naar benden zouden vallen. Wat waren ze blij met deze hulp!

De politie heeft na de aanhouding deze twee burgers niet meer gezien. Graag komen ze in contact met deze burgers zodat we ze kunnen bedanken. Het is niet niets om bij te springen in een situatie als deze maar deze twee personen deden dat zonder twijfel. De agenten hadden er niet aan willen denken wat er gebeurd zou kunnen zijn als ze naar beneden gevallen waren.

Als u weet wie deze twee helden waren mag u ons een DM (inbox bericht) sturen en als u het zelf leest dan ook ☺️?

Registratie nummer: 2019147408

#basisteamhoorn #politie #burgers #optreden #samensterk #dankbaar #winkelverbod #bovenkarspel #middenweg #opzoek #behulpzaam #betrokken #trots #politiewerk #politieopzoek #burgershelpen #meehelpen #verdachte #verzet #gevaarlijk #tegenwerken