Opsporing verzocht in Bovenkarspel

*********OPROEP**********KEN JE DEZE MAN?************

Man waarschijnlijk wonende in Bovenkarspel, waarschijnlijk vlak bij de spar. Jaar of 30, zwart haar, ongeveer 1.80 meter lang, allochtoon uiterlijk, redelijk lichte huid, baardje, een Beagle als hond. Zegt dat ie een boa is.

Zoiets ergs gezien net!! Ik zag uit het raam dat een man van een jaar of 30 schreeuwend achter zijn Beagle hond aan liep, die met staart tussen de benen wegrende. De man erachteraan. Uiteindelijk toen hij dichtbij kwam gaf hij de hond toch een rotschop! Waardoor de hond bijna in de sloot viel. Het beestje kwam weer overeind en ‘rende’ weg, waarop de man er weer schreeuwend achteraan liep.
Ik werd zoooo boos! Ik rende naar buiten, recht op de man af. Ik zal hier maar niet herhalen wat ik allemaal gezegd en geschreeuwd heb. Meneer vroeg zich af waar ik me mee bemoeide. Ik liep achter de hond aan, samen met deze idioot. Ik wilde de hond meenemen en zorgen voor een goed adresje. De man heeft mij bedreigd, gezegd dat hij een boa is en al mijn botten zou breken als ik de hond aan zou raken. Ik bleef hem en de hond achtervolgen, maar uiteindelijk gingen ze een steegje in en daar leek het me toch het verstandigst om de achtervolging te staken.
Dierenbescherming gebeld maar die kunnen uiteraard niks doen totdat ik weet waar de man woont.

Die hond moet weg daar! Ik krijg het beeld van dat arme beestje niet uit mijn hoofd, het was echt zo ontzettend zielig. En dan te bedenken dat dat hondje elke dag met die kerel zit en waarschijnlijk nog veel vaker geschopt en geslagen wordt!!

Dus weet je wie de man is of waar hij woont? Meld het me dan ajb!