Foto: Peter ten Hove

Broekerhaven, het Vermeulen strandje en het Markermeer De Onafhankelijke Partij Stede Broec staat voor het versterken en verrijken van de gemeente Stede Broec. Wij handelen eerst en vooral vanuit het welzijn van de inwoners van Stede Broec, het omkijken naar elkaar en de duurzame ontwikkeling van onze gemeente.

Daarom zijn wij vóór het aantrekkelijk én toegankelijk houden van de Broekerhaven, het Vermeulen strandje en het Markermeer. Wij vinden dit belangrijk voor de inwoners van Stede Broec, voor dagrecreanten en voor onze actieve watersportvereniging!

Broekerhaven
De Broekerhaven is vanuit historisch perspectief, qua aangezicht en voor watersporters beeldbepalend voor de gemeente Stede Broec. Wij dragen de vereniging een warm hart toe en ondersteunen deze bij de positionering ten opzichte van Europarcs en de ontwikkeling rond (het strandje van) Vermeulen.

Markermeer
Een aantrekkelijk, natuurlijk en voor iedereen vrij toegankelijk Markermeer. Met deze uitgangspunten kan de recreatieve kracht worden verstevigd. Het Vermeulenstrand blijft behouden en voorzieningen blijven bij de tijd.