Omdat elk kind een mooie verjaardag verdient

Bryan van der Neut is een jaar geleden gestart met Stichting Kinder Cadeau. Hij wil dat elk kind een mooie verjaardag kan vieren, ook als de ouders even in een lastige financiële situatie zitten. “Een cadeau hoeft niet duur te zijn om iemand ontzettend te kunnen verrassen en een geweldig jarig gevoel te bezorgen.”
Bryan: “Nu zijn we zelf jarig en geven dus ook een feestje. Jij bent ook van harte welkom. We vieren het op 5 november van 13-16 uur.” De feest vindt plaatst in Dorpshuis Het Centrum, Twijver 66 in Venhuizen. De entree is €3,50 per kind, ouders mogen gratis mee naar binnen.
Met elkaar vieren
“We hebben allerlei leuke activiteiten bedacht. Zo kun je pannenkoeken komen versieren en je laten schminken. Er is een Meet&Greet met diverse levensgrote Disneyfiguren. De spelletjes staan klaar, kom bijvoorbeeld blik gooien of steek je handen in de Voel&Raad dozen, als je durft!! De rest is nog even een verrassing, maar het wordt in elk geval hartstikke gezellig.”
Op de foto met Bruno
Bruno de mascotte is uiteraard ook aanwezig. Hij is speciaal naar de kapper gegaan om er op zijn best uit te zien en samen met jou op de foto te gaan. Meegekomen vaders en moeders hoeven zich ook niet te vervelen en kunnen aan de bar een kop koffie of thee kopen.
Feestpakket
“Een verjaardag van een kind hoort onvergetelijk te zijn. Met een mooi ingepakt cadeau, met limonade en wat lekkers. Een dag waarop jij het middelpunt van het feest mag zijn!” Bryan vertelt verder over het doel van zijn stichting: “Wij verzorgen dan ook een pakket vol met spullen met alles voor een verjaardag, Denk aan: cake, slagroom, limonade, chips of iets anders. De inhoud van het pakket verschilt, we zijn ook hierin afhankelijk van producten die ons worden geschonken en dat kan per seizoen verschillen.”
Alles naar het doel
Bryan werkt fulltime in de zorg sector en doet het werk voor de stichting ernaast in zijn vrije tijd. “Ik verdien hier niks mee, maar doe dit omdat ik het belangrijk vindt.” Bryan vertelt over de hulptroepen: “De stichting Kinder Cadeau is afhankelijk van vrijwilligers en donaties, van particulieren en bedrijven. Ook hebben wij al een schitterend bedrag mogen ontvangen van het Armoede Fonds.”
Sponsoren welkom
“Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen. Dat kunnen wij niet alleen. Sponsoren zijn dan ook heel welkom. Dit kan een particulier zijn met een financiële bijdrage, een winkel die producten beschikbaar wil stellen of in de vorm van cadeaus. Wilt u ons steunen financieel, structureel of met een eenmalige gift of met producten, mail ons op directie@stichtingkindercadeau.nl Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.”
Kom jij ook naar mijn feestje
We hopen op heel veel gezellige kinderen om onze 1e verjaardag mee te vieren. Kom jij ook, meld je dan alvast aan. Dat kan door een e-mail te sturen aan info@stichtingkindercadeau.nl ovv feest. Kijk ook eens op de website www.stichtingkindercadeau.nl of op Facebook Stichting Kinder Cadeau